ΤΣΕΛΣΙ

Ο Κέπα τους έβγαλε όλους τρελούς με τη δήλωσή του για Σάρι

Chelsea goalkeeper Kepa Arrizabalaga reacts after stops a shot from Manchester City's Leroy Sane during a penalty shootout at the end of the English League Cup final soccer match between Chelsea and Manchester City at Wembley stadium in London, England, Sunday, Feb. 24, 2019. (AP Photo/Tim Ireland)
Chelsea goalkeeper Kepa Arrizabalaga reacts after stops a shot from Manchester City's Leroy Sane during a penalty shootout at the end of the English League Cup final soccer match between Chelsea and Manchester City at Wembley stadium in London, England, Sunday, Feb. 24, 2019. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Ο Κέπα "τρέλανε" όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με την άρνησή του να γίνει αλλαγή από τον Σάρι στο Carabao Cup, με τον Ισπανό να δηλώνει ωστόσο πως σέβεται απόλυτα τον προπονητή του.

Το πρώτο τρόπαιο της σεζόν στην Αγγλία κατέληξε σε "γαλάζια" χέρια, με την Μάντσεστερ Σίτι να επικρατεί 4-3 στα πέναλτι της Τσέλσι στον τελικό του Carabao Cup το βράδυ της Κυριακής, όμως το αγωνιστικό κομμάτι πέρασε σε δεύτερη μοίρα ελέω... Κέπα.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας των Λονδρέζων έγραψε ιστορία αφού έκανε κάτι πρωτοφανές λίγο πριν οι ομάδες οδηγηθούν στη διαδικασία των πέναλτι για να λύσουν τις διαφορές τους, με τον Μαουρίτσιο Σάρι να έχει σηκώσει τον Καμπαγέρο για να τον αντικαταστήσει βλέποντάς τον να πέφτει κάτω και να δέχεται ιατρικές περιποιήσεις και τον ίδιο να αρνείται να βγει!

Για περίπου τρία λεπτά η Τσέλσι είχε μετατραπεί σε... τσίρκο, με τον Κέπα να καθιστά σαφές με χαρακτηριστικές χειρονομίες ότι μπορεί να συνεχίσει και πως δεν επιθυμεί να βγει, τον Καμπαγέρο να έχει τον άχαρο ρόλο να περιμένει στη γραμμή του πλαγίου άουτ για να περάσει στο ματς και τον Σάρι να είναι στα όρια του... εγκεφαλικού με την απειθαρχία του παίκτη του.

Τελικά, πέρασε του... Ισπανού καθώς έμεινε στο γήπεδο (δεν δικαιώθηκε ωστόσο στα πέναλτι) και ο Σάρι προσπάθησε να υποβαθμίσει την κόντρα που είχαν στη συνέντευξη Τύπου, την ίδια ώρα πάντως πολλοί ήταν εκείνοι (μεταξύ των οποίων και ο Κρις Σάτον) που ζήτησαν να μην εμφανιστεί ξανά με τη φανέλα με το σήμα της Τσέλσι στο στήθος.

Chelsea's David Luiz, left, talks to Chelsea goalkeeper Kepa Arrizabalaga, right, during the English League Cup final soccer match between Chelsea and Manchester City at Wembley stadium in London, England, Sunday, Feb. 24, 2019. (AP Photo/Alastair Grant)
Chelsea's David Luiz, left, talks to Chelsea goalkeeper Kepa Arrizabalaga, right, during the English League Cup final soccer match between Chelsea and Manchester City at Wembley stadium in London, England, Sunday, Feb. 24, 2019. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Ποιά ήταν η αντίδραση του παίκτη στην "πολεμική" που προκάλεσε με τη συμπεριφορά του; Απολύτως ψύχραιμη, αφού ξεκαθάρισε πως δεν είχε την παραμικρή διάθεση να δείξει ασέβεια προς τον προπονητή του, ενώ θέλησε να "τελειώσει" το ζήτημα μέσω ποσταρίσματός του στο Twitter.

"Πρώτα απ'όλα μετανιώνω για τον τρόπο που αποτυπώθηκε το φινάλε του αγώνα. Δεν είχα σε καμία στιγμή την πρόθεση να δείξω ανυπακοή στον προπονητή μου και στις αποφάσεις του. Νομίζω ότι υπήρχε μία πλήρης παρανόηση πάνω στην ένταση του αγώνα που ήταν στα τελευταία λεπτά και κρινόταν ο τίτλος.

Ο προπονητής πίστευε πως δεν ήμουν σε θέση να αγωνιστώ άλλο και η δική μου πρόθεση ήταν να δείξω πως ήμουν σε καλή κατάσταση βια να συνεχίσω να βοηθώ την ομάδα μου, την ώρα που οι γιατροί που είχαν έρθει για να με περιποιηθούν, έφτασαν στον πάγκο για να δώσουν αυτό το μήνυμα.

Δεν ήταν πρόθεσή μού να βγει αυτή η εικόνα προς τα έξω. Έχω απόλυτο σεβασμό για τον προπονητή και την εξουσία του", έγραψε χαρακτηριστικά ο Ισπανός στη σελίδα του στο Twitter.

Photo Credits: AP Photo/Tim Ireland, AP Photo/Alastair Grant

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ