ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάρι: "Καλά έκανε ο Κεπά, ήταν άδικος ο τρόπος που εκφράστηκε"

Chelsea's team manager Maurizio Sarri, center, gives instructions during the English Premier League soccer match between Watford and Chelsea at Vicarage Road stadium in Watford, England on Wednesday, Dec. 26, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea's team manager Maurizio Sarri, center, gives instructions during the English Premier League soccer match between Watford and Chelsea at Vicarage Road stadium in Watford, England on Wednesday, Dec. 26, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο τεχνικός της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Σάρι, δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στα τραγελαφικά πράγματα που συνέβησαν με την αλλαγή του Κέπα τονίζοντας πως ο γκολκίπερ του είχε δίκιο αλλά το έκανε με λάθος τρόπο.

Να υποβαθμίσει ότι συνέβη στο ματς της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Σίτι με την μη αλλαγή του Κέπα θέλησε ο Μαουρίτσιο Σάρι με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης που στέρησε από την ομάδα του τον τίτλο στο League Cup Αγγλίας.

Ο Ιταλός προπονητής έκανε λόγο για μια μεγάλη παρεξήγηση τονίζοντας πως ο ίδιος νόμιζε πως ο παίκτης του είχε κράμπα και καλά έκανε που συνέχισε από τη στιγμή που ήταν εντάξει αλλά τόνισε πως ο τρόπος του ήταν άδικος.

Ο Σάρι είπε χαρακτηριστικά:

"Ήταν μια μεγάλη παρεξήγηση. Νόμιζα ότι ο Κέπα έχει κράμπα, αλλά αφού αισθανόταν καλά, έπραξε σωστά και συνέχισε. Καλά έκανε, όμως είχε άδικο ως προς τον τρόπο που εκφράστηκε εκείνη τη στιγμή. Σίγουρα θα πρέπει να μιλήσω και μαζί του για να το λύσουμε, όμως ήταν μια μεγάλη παρεξήγηση".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ