ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσίρκο η Τσέλσι: Ο Κέπα αρνήθηκε να γίνει αλλαγή και ο Σάρι τρελάθηκε

Τσίρκο η Τσέλσι: Ο Κέπα αρνήθηκε να γίνει αλλαγή και ο Σάρι τρελάθηκε

Αδιανόητα πράγματα στο τελευταίο λεπτό της παράτασης του τελικού του Leauge Cup Αγγλίας με τον Κέπα να αρνείται να γίνει αλλαγή και τον Σάρι να γίνεται έξαλλος αποχωρώντας προσωρινά από τον πάγκο της Τσέλσι. (VIDEO)

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν στο τελευταίο λεπτό της παράτασης του τελικού του League Cup Αγγλίας ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Σίτι με πρωταγωνιστή τον Κέπα.

Ο γκολκίπερ των γηπεδούχων ο οποίος είχε πρόβλημα με κράμπες στις γάμπες του αρνήθηκε να γίνει αλλαγή στο τελευταίο λεπτό της παράτασης και να δώσει τη θέση του στον Καμπαγέρο κάνοντας έξαλλο τον Σάρι.

Ο Ιταλός προπονητής είχε στείλει τον Αργεντινό γκολκίπερ στη γραμμή και ο τέταρτος διαιτητής σήκωσε την πινακίδα με την αλλαγή του Κέπα.

Ο τερματοφύλακας της Τσέλσι όμως έκανε νοήματα στον πάγκο της ομάδας τους δείχνοντας πως είναι καλά και δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα και δεν αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα προς τον ίδιο κατευθύνθηκε και ο Νταβίντ Λουίζ για να του μιλήσει αλλά και πάλι ο Κέπα δεν αποχωρούσε.

Την ίδια ώρα ο Σάρι αρχικά συζητούσε σε έξαλλη κατάσταση με τον Τζόλα για την απροθυμία του Κέπα και εν συνεχεία στην κυριολεξία βγήκε από τα ρούχα του πετώντας το μπλοκάκι του στον πάγκο ενώ κατευθύνθηκε προσωρινά προς τα αποδυτήρια του Γουέμπλεϊ για να επιστρέψει εν συνεχεία. Τελικά η Τσέλσι γνώρισε την ήττα στα πέναλτι με 4-3.

Δείτε το βίντεο με τον Κέπα να μην βγαίνει από τον αγωνιστικό χώρο:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ