ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πιο βαριά εντός έδρας ήττα στην καριέρα του Μουρίνιο

Manchester United head coach Jose Mourinho walks to the dressing room aft half time during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Manchester United and Sevilla, at Old Trafford in Manchester, England, Tuesday, March 13, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United head coach Jose Mourinho walks to the dressing room aft half time during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Manchester United and Sevilla, at Old Trafford in Manchester, England, Tuesday, March 13, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Η εντός έδρας ήττα από την Τότεναμ με 0-3 στο "Ολντ Τράφορντ" είναι η πιο βαριά στην προπονητική καριέρα του Ζοζέ Μουρίνιο.

Δεν πρέπει να αισθάνεται πολύ βολικά στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ζοζέ Μουρίνιο. Α κόμα και πριν την ήττα από την Τότεναμ, που είναι η δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα και μάλιστα με τριάρα (3-2 από τη Μπράιτον την 2η αγωνιστική), πολλά σενάρια είχαν αναπτυχθεί για το προπονητικό του μέλλον στους "κόκκινους διαβόλους" και γινόταν παρέλαση ονομάτων για τη διάδοχη κατάσταση.

Είχε φροντίσει και ο ίδιος να εκφράσει δημόσια τα παράπονά του για το γεγονός πως η διοίκηση δεν του πήρε τους παίκτες που ήθελε, με αποτέλεσμα το κλίμα να έχει γίνει βαρύ και ασήκωτο για τον ίδιο. Το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα, ουδείς το γνωρίζει, όμως αν δεν αλλάξει άμεσα εικόνα η Γιουνάιτεντ και δεν έρθουν αποτελέσματα, το διαζύγιο θα έρθει μαθηματικά.

Η ήττα από την Τότεναμ του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο με 0-3, χάρη σε δυο γκολ του Λούκας Μόουρα και ένα του Χάρι Κέιν στο δεύτερο ημίχρονο, είναι η πιο βαριά εντός έδρας στην προπονητική του καριέρα. Ουδέποτε στο παρελθόν σε Λεϊρίια, Πόρτο, Ίντερ, Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι (δις) και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είχε φύγει από το γήπεδό του με τέτοιο σκορ στην πλάτη!

Αν μη τι άλλο, είναι ένα αποτέλεσμα δύσκολα διαχειρίσιμο και το ότι ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τα "σπιρούνια", αποδεικνύει πως και για τον ίδιο ήταν μια δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση. Μένει να φανεί αν θα το αφήσει πίσω του και θα προχωρήσει μπροστά ή θα αποτελέσει την αρχή του τέλους...

AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ