ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φιλική τεσσάρα του Τζέραρντ στον Βίλας-Μπόας

Rangers' coach Steven Gerrard gestures to the players during the Europa League soccer match between Villarreal and Rangers at the Ceramica stadium in Villarreal, Spain, Thursday, Sept. 20, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz)
Rangers' coach Steven Gerrard gestures to the players during the Europa League soccer match between Villarreal and Rangers at the Ceramica stadium in Villarreal, Spain, Thursday, Sept. 20, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz) AP

Η Ρέιντζερς του Στίβεν Τζέραρντ συνέτριψε με 4-0 τη Μαρσέιγ του Αντρέ Βίλας-Μπόας σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη την Κυριακή (14/7) στο Άιμπροξ της Γλασκώβης. (VIDEO)

Έχει ήδη "καθαρίσει" την πρόκριση από τον πρώτο στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League - καθώς η τεσσέρα επί της Σεντ Τζόζεφς στο Γιβραλτάρ μετατρέπει την εντός έδρας ρεβάνς της επόμενης Πέμπτης σε τυπική διαδικασία - αλλά επιλέγει ενδιάμεσα δυνατά φιλικά.

Η Ρέιντζερς του Στίβεν Τζέραρντ συνέτριψε με 4-0 τη Μαρσέιγ του Αντρέ Βίλας-Μπόας σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη την Κυριακή (14/7) στο Άιμπροξ της Γλασκώβης. Οι δυο τους βρέθηκαν ως αντίπαλοι στα γήπεδα της Premier League καθώς ο πρώτος ήταν αρχηγός της Λίβερπουλ και ο δεύτερος βοηθός προπονητή (Ζοζέ Μουρίνιο) και ύστερα πρώτος προπονητής της Τσέλσι.

Η ομάδα της Γλασκώβης είχε ως πρωταγωνιστή τον Πορτογάλο, Ντανιέλ Καντέιας, ο οποίος με δύο γκολ (17', 43') άνοιξε το σκορ και διεύρυνε το προβάδισμα των Σκωτσέζων. Ο Γκόλντσον έκανε στο 62' το 2-0, ενώ ο Ντεφόου στο 75' διαμόρφωσε το τελικό σκορ (4-0) της φιλικής νίκης.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ