ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ατλέτικο: Χωρίς Γκριεζμάν η πρώτη προπόνηση λόγω συναισθηματικής πίεσης

Atletico forward Antoine Griezmann reacts during a Group A Champions League soccer match between Atletico Madrid and Club Brugge at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday Oct. 3, 2018. (AP Photo/Paul White)
Atletico forward Antoine Griezmann reacts during a Group A Champions League soccer match between Atletico Madrid and Club Brugge at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday Oct. 3, 2018. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Ο Αντουάν Γκριεζμάν ενημέρωσε, μέσω του δικηγόρου του, πως δεν θα δώσει το παρών στην πρώτη προπόνηση της Ατλέτικο Μαδρίτης ενόψει της νέας σεζόν λόγω συναισθηματικής πίεσης.

Όπως όλα δείχνουν το σίριαλ της μεταγραφής του Αντουάν Γκριεζμάν θα έχει ακόμα πολλά επεισόδια. Το απόγευμα του Σαββάτου (06/07), οι διοικούντες την Ατλέτικο ενημέρωσαν τον Γάλλο επιθετικό πως πρέπει να δώσει το παρών στην αυριανή πρώτη προπόνηση των "ροχιμπλάνκος", καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα τιμωρηθεί με πρόστιμο.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, ο 28χρονος επιθετικός δεν έχει σκοπό να ξαναφορέσει τη φανέλα της Ατλέτικο, αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ της " AS", γνωστοποίησε μέσω mail, το οποίο έστειλε ο νομικός εκπρόσωπός του, πως δεν πρόκειται να βρεθεί στο Προπονητικό Κέντρο της ομάδας λόγω συναισθηματικής πίεσης.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Γκριεζμάν εξήγησε στους ανθρώπους της Ατλέτικο πως του είναι δύσκολο να συμμετάσχει στην πρώτη προπόνηση από την στιγμή που αποχαιρέτησε μέσω video τους φιλάθλους, αλλά και τους συμπαίκτες του. Επίσης, οι Μαδριλένοι έχουν ήδη δώσει το νούμερο 7 που φορούσε ο Γάλλος στο νέο μεγάλο αστέρι της ομάδας, Ζοάο Φελίξ, γνωρίζοντας κι οι ίδιοι πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά με τη ροχιμπλάνκο φανέλα.

Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα και πάλι με δημοσίευμα της " AS", o Γκριεζμάν θα ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα στις 10 Ιουλίου από την Μπαρτσελόνα, ενώ στις δύο ημέρες αργότερα θα λάβει χώρα η επίσημη παρουσίασή του από τους "μπλαουγκράνα" στο Καμπ Νόου.

Photo Credits:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επίσημο: Στην Ατλέτικο με μεταγραφή ο Μοράτα
Ατλέτικο: Απειλεί τον Γκριεζμάν με πρόστιμο αν δεν εμφανιστεί στην πρώτη προπόνηση
Ατλέτικο: Σφροδρή επίθεση σε Γκριεζμάν - Μπαρτσελόνα
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ