ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Ατλέτικο είπε "αντίο" στον Γκριεζμάν με τη φανέλα του Ζοάο Φέλιξ

Η Ατλέτικο είπε "αντίο" στον Γκριεζμάν με τη φανέλα του Ζοάο Φέλιξ

Η Ατλέτικο Μαδρίτης με επίσημη ανακοίνωση γνωστοποίησε ότι ο Ζοάο Φέλιξ θα φορά το "7". Οι Μαδριλένοι με αυτόν τον τρόπο λένε ουσιαστικά "αντίο" στον Αντουάν Γκριεζμάν που οδεύει προς Μπαρτσελόνα.

Με επίσημη ανακοίνωση έκανε γνωστό η Ατλέτικο Μαδρίτης ότι ο Ζοάο Φέλιξ, η πιο ακριβή μεταγραφή της ιστορίας της, θα φορά το νούμερο "7" στο μεγάλο βήμα που έκανε στην καριέρα του μετακομίζοντας από την Μπενφίκα στην ισπανική πρωτεύουσα αντί 120 εκατ. ευρώ.

Οι Μαδριλένοι ανέβασαν" μία φωτογραφία από τ' αποδυτήρια του Wanda Metropolitano, εκεί που κρέμεται η φανέλα με τον προαναφερθέντα αριθμό. Ο 19χρονος Πορτογάλος μόνο τυχαία δεν παίρνει το "7", αφού σημαίνει "αντίο" στον Αντουάν Γκριεζμάν ο οποίος κατά μεγάλο ποσοστό θ' αγωνίζεται στην La Liga, αλλά με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Από εδώ και πέρα, πλέον, αναμένουμε ενδιαφέρον την εξέλιξη της υπόθεσης του Αντουάν Γκριεζμάν, καθώς επίσημα παραμένει παίκτης της Ατλέτικο, ενώ η Μπάρτσα κρατάει κλειστά τα χαρτιά της σχετικά με την απόκτηση ή όχι του παγκόσμιου πρωταθλητή με τη Γαλλία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ POST ΤΗΣ ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Διαβάστε ακόμα
Ο Ζοάο Φέλιξ ξεπέρασε τον Ρονάλντο: Τέταρτη πιο ακριβή μεταγραφή
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ