ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ατλέτικο: Απειλεί τον Γκριεζμάν με πρόστιμο αν δεν εμφανιστεί στην πρώτη προπόνηση

Ατλέτικο: Απειλεί τον Γκριεζμάν με πρόστιμο αν δεν εμφανιστεί στην πρώτη προπόνηση

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι έτοιμη να τραβήξει στο σχοινί στα άκρα στην υπόθεση του Αντουάν Γκριεζμάν, καθώς σύμφωνα με τη "Marca" θα τιμωρήσει με πρόστιμο τον Γάλλο επιθετικό αν δεν δώσει το παρών στην πρώτη προπόνηση.

Η υπόθεση της μεταγραφής του Αντουάν Γκριεζμάν έχει μετατραπεί σε σίριαλ τα τελευταία 24ωρα, ύστερα από την ευθεία επίθεση που εξαπέλυσαν οι διοικούντες την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Μπαρτσελόνα, κατηγορώντας τους "μπλαουγκράνα" ότι, παρότι είχαν συμφωνήσει από τον Μάρτιο με τον Γάλλο επιθετικό, περίμεναν να περάσει η 1η Ιουλίου προκειμένου να πέσει κατά 80.000.000 ευρώ η ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιο του.

Οι ιθύνοντες της ισπανικής ομάδας είναι διατεθειμένη να τραβήξουν το σχοινί στα άκρα, καθώς θεωρούν πως η κίνηση της "Μπάρτσα" ήταν απρεπής προς το πρόσωπό τους. Γι' αυτό το λόγο, όπως αναφέρει δημοσίευμα της " Marca", ενημέρωσαν τον Γκριεζμάν πως αν δεν εμφανιστεί στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (07/07), θα του επιβληθεί πρόστιμο.

Όπως φαίνεται, οι "ροχιμπλάνκος" δεν πρόκειται να χαριστούν στον 28χρονο φορ, ο οποίος συνεχίζει να πληρώνεται κανονικά από τους Μαδριλένους (παίρνει 20.000.000 ευρώ ετησίως), επομένως θεωρείται ακόμα ποδοσφαιριστής της ομάδας και πρέπει να τιμήσει το συμβόλαιό του.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ατλέτικο: Σφροδρή επίθεση σε Γκριεζμάν - Μπαρτσελόνα
Ο πρόεδρος της Ατλέτικο προειδοποιεί την Μπαρτσελόνα για Γκριεζμάν
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ