LA LIGA

Ατλέτικο: Σφροδρή επίθεση σε Γκριεζμάν - Μπαρτσελόνα

Atletico forward Antoine Griezmann reacts during a Group A Champions League soccer match between Atletico Madrid and Club Brugge at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday Oct. 3, 2018. (AP Photo/Paul White)
Atletico forward Antoine Griezmann reacts during a Group A Champions League soccer match between Atletico Madrid and Club Brugge at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday Oct. 3, 2018. (AP Photo/Paul White) AP

Η Ατλέτικο Μαδρίτης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιτέθηκε σε Αντουάν Γκριεζμάν και Μπαρτσελόνα, υποστηρίζοντας ότι με τη συμπεριφορά τους προκάλεσαν απέχθεια στις τάξεις του κλαμπ.

Έξαλλοι στην Ατλέτικο Μαδρίτης με τον Αντουάν Γκριεζμάν και τη Μπαρτσελόνα. Οι "ροχιμπλάνκος" εξέδωσαν ανακοίνωση, μέσω της οποίας επιτέθηκαν τόσον στον Γάλλο ποδοσφαιριστή τους, όσο και στους "μπλαουγκράνα".

Οι Μαδριλένοι υποστήριξαν πως στις 14 Μαΐου ο Γκριεζμάν εξέφρασε στους ανθρώπους της ομάδας την πρόθεσή του να αποχωρήσει και ότι τις επόμενες μέρες διάβασαν πως ο Γάλλος Παγκόσμιος Πρωταθλητής συμφώνησε με τη Μπαρτσελόνα. " Και όλα αυτά μετά τον δεύτερο αγώνα του Champions League με τη Γιουβέντους, ενώ διαπραγματεύονταν το συμβόλαιό του από τα μέσα Φεβρουαρίου" όπως αναφέρει η Ατλέτικο.

Στην ανακοίνωση, οι "ροχιμπλάνκος" παραδέχονται τη συνάντηση που έγινε χθες με τη Μπάρτσα για τον Γκριεζμάν και αναφέρεται τί τους είπαν οι άνθρωποι της ομάδας της Βαρκελώνης. Ότι περίμεναν να περάσει η 1η Ιουλίου, ώστε να πέσει η ρήτρα του Γκριεζμάν από τα 200 εκατ. ευρώ στα 120 εκατ. ευρώ, ώστε να κάνουν τότε επίσημη κίνηση για την απόκτησή του.

"Τόσο η Μπαρτσελόνα όσο και ο Γκριεζμάν δεν έδειξαν σεβασμό στην Ατλέτικο και στους οπαδούς της. Ως αποτέλεσμα της συνάντησης, ενημερώσαμε την αδερφή του που εκτελεί χρέη εκπροσώπου του, αλλά και από τον δικηγόρο του, να βρίσκεται ο παίκτης στην πρώτη προπόνηση την Κυριακή, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο. Με αυτή την ανακοίνωση, θέλουμε να εκφράσουμε τη σφοδρή μας απέχθεια για τη συμπεριφορά τόσο της Μπαρτσελόνα, που προκάλεσε τον παίκτη να σπάσει τη συμβατική του σχέση με την Ατλέτικο Μαδρίτης σε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της σεζόν, τη στιγμή που ο σύλλογος έπαιζε στο Champions League κόντρα στη Γιουβέντους, αλλά και τη στιγμή που μαχόταν με τη Μπαρτσελόνα για το πρωτάθλημα" αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παρουσίασε Ντε Γιονγκ, μίλησε για Γκριεζμάν-Νεϊμάρ ο Μπαρτομέου
TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ