ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δεύτερη ήττα για την Εθνική Νέων

Δεύτερη ήττα για την Εθνική Νέων
ματσουκας

Η Εθνική Νέων ηττήθηκε 0-1 από την Πορτογαλία για την ενδιάμεση φάση του EURO U-19 2009

Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 4' ο Ρούι Φόντε με κεφαλιά. Η ελληνική ομάδα προσπάθησε στη συνέχεια να πιέσει για να φτάσει στην ισοφάριση, όμως δεν μπόρεσε να δημιουργήσει επικίνδυνες φάσεις μπροστά στην εστία των γηπεδούχων.
Η αποβολή, μάλιστα, του Αργυρόπουλου στο 64' με δεύτερη κίτρινη κάρτα δυσκόλεψε περισσότερο τις προσπάθειες των Ελλήνων διεθνών και οι Πορτογάλοι κράτησαν έως το τέλος το υπέρ τους αποτέλεσμα με άνεση.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Λόπες, Α. Περέιρα, Ρικάρντο Ντίας, Ζ. Περέιρα, Μιράντα, Βιάνα, Πινέντα, Ρούι Φόντε (79' Ροσάντο), Ολιβέιρα (69' Εντουάρντο), Νούνο Ρέις, Καμάρα (69' Μάρτινς)

ΕΛΛΑΔΑ: Λάμπρου, Σκόνδρας, Αυλωνίτης, Παπαδόπουλος, Γκέντσογλου, Ματσούκας (57' Σοϊλέδης), Νικλητσιώτης (26' Μαρουκάκης), Αργυρόπουλος, Καλτσάς (51' Λουκίνας), Παληγιώργος, Γιάννου

" Δεχθήκαμε ένα γρήγορο τέρμα, ύστερα από δικό μας λάθος. Δεν τα παρατήσαμε και προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πιέσουμε τους αντιπάλους. Η αποβολή επηρέασε σημαντικά την απόδοσή μας. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, καθώς προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Θέλω, όμως, να επισημάνω ότι αρκετοί παίκτες δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση, γιατί τα πρωταθλήματα έχουν τελειώσει για τους περισσότερους εδώ και καιρό", ήταν το σχόλιο του ομοσπονδιακού προπονητή, Αλέξη Αλεξίου.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Τουρκία διπλασίασε τις νίκες της, καθώς επικράτησε με σκορ 1-0 της Δανίας και θα παλέψει με τους Πορτογάλους στον τελευταίο αγώνα για την πρώτη θέση, που δίνει την πρόκριση.








TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ