ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γκέντσογλου:"Θα είμαστε έτοιμοι"

Γκέντσογλου:"Θα είμαστε έτοιμοι"
Γκέντσογλου

Στην Πορτογαλία και πιο συγκεκριμένα την περιοχή Σαντάρεμ βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης, η αποστολή της Εθνικής Νέων

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ, ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Σάββας Γκέντσογλου, είπε:"Εχουμε κάνει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα του τουρνουά με αντίπαλο την Τουρκία.
Τα δυνατά φιλικά που δώσαμε τον τελευταίο μήνα μάς βοήθησαν στον τομέα της ομοιογένειας και της αγωνιστικής συμπεριφοράς. Οι αντίπαλοί μας στον όμιλο είναι δύσκολοι, όμως έχουμε το κίνητρο να αποδείξουμε ότι εμείς διαθέτουμε την καλύτερη ομάδα.

Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ξανά την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης και είμαστε όλοι αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε".

Οι παίκτες που συμμετέχουν στην αποστολή είναι οι Κωνσταντίνος Λάμπρου (Φέγενορντ), Πέτρος Μπαϊμάκης (Λάρισα), Σάββας Γκέντσογλου (ΑΕΚ), Παναγιώτης Ταχτσίδης (ΑΕΚ), Λεωνίδας Αργυρόπουλος (Αστέρας Τρίπολης), Γεώργιος Παληγιώργος (Αναγέννηση Καρδίτσας), Γεώργιος Κάτσικας (Ολυμπιακός Βόλου), Αναστάσιος Αυλωνίτης (Ηλυσιακός), Ματθαίος Μαρουκάκης (Καλλιθέα),

Ιωάννης Σκόνδρας (Ατρόμητος), Ελευθέριος Ματσούκας (Βέρντερ Βρέμης), Ιωάννης Λουκίνας (Αγία Παρασκευή), Κυριάκος Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Αριστείδης Σοϊλέδης (Ολυμπιακός), Γεώργιος Νικλητσιώτης (Ολυμπιακός), Νικόλαος Καρέλης (Εργοτέλης), Νικόλαος Καλτσάς (Βέροια), Απόστολος Γιάννου (Απόλλων Καλαμαριάς).

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του ομίλου (ώρα τοπική)

23/5/2009: Τουρκία-Ελλάδα, ώρα 17:00, Torres Novas

23/5/2009: Πορτογαλία-Δανία, ώρα 17:0025/5/2009: Τουρκία-Δανία, ώρα 18:00

25/5/2009: Ελλάδα-Πορτογαλία, ώρα 18:00, Cartaxo

8/5/2009: Πορτογαλία-Τουρκία, ώρα 18:00

28/5/2009: Δανία-Ελλάδα, ώρα 18:00, Rio Maior

Την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης θα πάρει η πρώτη ομάδα της βαθμολογίας.




















TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ