ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μονόδρομος η νίκη με Πορτογαλία

Μονόδρομος η νίκη με Πορτογαλία
αλεξιου

Τη νίκη με την οποία θα διατηρήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στα τελικά του EURO U-19 2009 θα επιδιώξει η Εθνική Νέων τη Δευτέρα απέναντι στην Πορτογαλία

Ο Αλέξης Αλεξίου δεν θα έχει στην διάθεση του τον τον Ταχτσίδη που συμπλήρωσε δύο κίτρινες κάρτες.
Στην πρωινή προπόνηση της Κυριακής ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε για προληπτικούς λόγους ο Σοϊλέδης. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ρώσος Μαξίμ Λαγιούσκιν.

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ έκαναν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Κώστας Λάμπρου, Γιώργος Παληγιώργος.

Ο πρώτος τόνισε: " Χάσαμε ένα ματς, όμως η προσπάθεια συνεχίζεται. Ολοι μας πιστεύουμε ότι οι ελπίδες για πρόκριση δεν έχουν χαθεί.

Ελπίζω ότι η τύχη που μας γύρισε την πλάτη στον αγώνα της πρεμιέρας θα μας βοηθήσει με τους Πορτογάλους. Εχουμε ξεπεράσει το σοκ της ήττας και είμαστε συγκεντρωμένοι για να νικήσουμε τους διοργανωτές".

Από την πλευρά του ο Γιώργος Παληγιώργος, είπε: " Υστερα από την ήττα με τους Τούρκους τα πράγματα έχουν δυσκολέψει για την ομάδα μας. Μας πείραξε ο τρόπος με τον οποίο ηττηθήκαμε, όμως τα αφήνουμε όλα πίσω και κοιτάμε με αισιοδοξία τη συνέχεια.

Για να διατηρήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης οφείλουμε να νικήσουμε την πολύ καλή ομάδα της Πορτογαλίας. Θα παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και ελπίζω να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα".










TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ