ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Έτοιμοι οι Νέοι για την πρεμιέρα

Έτοιμοι οι Νέοι για την πρεμιέρα
Ριζογιαννης-Παπαδοπουλος-Δημουτσος

Αισιόδοξοι ενόψει του πρώτου αγώνα της Εθνικής Νέων με αντίπαλο την Τουρκία το Σάββατο, παρουσιάστηκαν οι Κυριάκος Παπαδόπουλος και Νίκος Καλτσάς

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Τόρες Νόβας της Πορτογαλίας, με διαιτητή τον Ιταλό Λούκα Μπάντι.Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, τόνισε:
"Εχουμε μια δύσκολη αποστολή και καλούμαστε να ανταποκριθούμε με επιτυχία. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας στο πρώτο ματς με την Τουρκία, ώστε να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και σε μεγάλο βαθμό ετοιμότητας.

Είμαι αισιόδοξος ότι θα ξεδιπλώσουμε το ταλέντο μας στο γήπεδο και θα αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι των αντιπάλων μας".

Ο Νίκος Καλτσάς από την πλευρά του, είπε:"Ο αγώνας με την Τουρκία είναι σημαντικός για την πορεία μας στο τουρνουά και πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες να μπούμε με το δεξί στη διοργάνωση.

Ενα νικηφόρο αποτέλεσμα θα διώξει το άγχος που φυσιολογικά υπάρχει και θα ανεβάσει τη ψυχολογία της ομάδας. Είμαι χαρούμενος που συμμετέχω για πρώτη φορά σε μια μεγάλη διοργάνωση και που μου δίνεται η ευκαιρία να προσφέρω στην εθνική".






TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ