SERIE A

"Δεν αλλάζω το σκουντέτο"

"Δεν αλλάζω το σκουντέτο"
Μαντσίνι-Αντριάνο

Το φετινό σκουντέτο για την Ίντερ είναι πιο... γλυκό και από το Τσάμπιονς Λιγκ, τονίζει ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Η κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου σκουντέτου, και μάλιστα διά περιπάτου, έχει ανεβάσει στα ύψη την ψυχολογιά στο στρατόπεδο των "νερατζούρι", με τον Ιταλό τεχνικό να δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν αλλάζει την φετινή εγχώρία κορυφή με αυτήν της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.|
" Είμαι ικανοποιημένος για αυτό που καταφέραμε, και αυτή τη σεζόν εάν ήμουν υποχρεωμένος να επιλέξω ανάμεσα στο Καμπιονάτο και το Τσάμπιονς Λιγκ, κατά τη γνώμη μου σημαντικότερο είναι το πρώτο", τονίσε ο Μαντσίνι στο επίσημο σάιτ της Ίντερ, λίγες ώρες πριν από το ματς-γιορτή με την Έμπολι στο "Σαν Σίρο" και συμπλήρωσε:

" Τα επόμενα χρόνια έχουμε χρόνο για να τα πάμε καλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το έχω ξαναπεί και στο παρελθόν ότι το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μία διοργάνωση ξεχωριστή, όπου ακόμη και οι πιο ισχυροί μπορεί να αποκλειστούν".

Όσο για το τέλος της σεζόν και τους στόχους της ομάδας του, ο Μαντσίνι ξεκαθάρισε: " Θέλουμε να γιορτάσουμε με τους οπαδούς μας, οι οποίοι δεν είχαν τη δυνατότητα να μας ακολουθήσουν στο εκτός ματς με την Σιένα (εκεί που έγινε και μαθηματικά η στέψη της Ίντερ), ενώ είναι σημαντικό να νικήσουμε και τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Είναι φανερό ότι άλλες ομάδες που αγωνίζονται για την Ευρώπη, όπως η Έμπολι για παράδειγμα, ή άλλες για την σωτηρία τους, έχουν στην θεωρία μεγαλύτερα κίνητρα για τη νίκη από εμάς. Αυτά όμως είναι μόνο στη θεωρία, καθώς και εμείς έχουμε κίνητρα:

Να κερδίσουμε και τα πέντε παιχνίδια που απομένουν, ώστε να πάμε με την μέγιστη δυνατή αυτοσυγκέντρωση για τον τελικό του Κυπέλλου με τη Ρόμα. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι χρωστάμε πολλά σε αυτόν τον κόσμο

", κατέληξε χαρακτηριστικά ο τεχνικός ηγέτης του μιλανέζικου συλλόγου.






TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ