BUNDESLIGA

Χέρτα - Λειψία 1-6: Ξέσπασε στο τέλος και παρέμεινε στη 4η θέση

Οι παίκτες της Λειψίας πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Χέρτα για την Bundesliga 2021-2022 στο "Ολίμπιασταντιον", Βερολίνο | Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022
Οι παίκτες της Λειψίας πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Χέρτα για την Bundesliga 2021-2022 στο "Ολίμπιασταντιον", Βερολίνο | Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 © 2022 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Όταν η Χέρτα έμεινε με παίκτη λιγότερο, η Λειψία ξέσπασε, με τον Κριστοφέρ Ενκουνκού να σημειώνει δύο γκολ και να την οδηγεί στη νίκη 6-1, που την επαναφέρει στην 4η θέση της Bundesliga.

Η Λειψία είδε τρεις ομάδες να την προσπερνούν το Σάββατο, αλλά τελικά ανέκτησε την 4η θέση της βαθμολογίας στην Bundesliga έπειτα από το θρίαμβό της με 6-1 επί της Χέρτα στο Βερολίνο για την 23η αγωνιστική.

Η ομάδα του Ντομένικο Τεντέσκο ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα, ωστόσο αντιμετώπισε δυσκολίες στο να βρει το γκολ. Ο Μπένγιαμιν Χένριχς της έδωσε προβάδισμα στο 20', αλλά παρά τις καλές στιγμές, βρέθηκε ισόπαλη ύστερα από το γκολ του Στέβαν Γιόβετιτς στο 48'.

Στο 62ο λεπτό, ο Μαρκ Όλιβερ Κεμπφ κράτησε τον Κριστοφέρ Ενκουνκού για να μεν βγει σε τετ α τετ, αποβλήθηκε και οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με πέναλτι του Γάλλου επιθετικού. Τρία λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης έκανε το 3-1 και στο τελευταίο τέταρτο οι Ντάνι Όλμο, Αμαντού Χαϊνταρά και Γιουσούφ Πόουλσεν έδωσαν εκτόξευσαν τη διαφορά στο σκορ.

Τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Bundesliga

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής

TAGS BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΕΙΨΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ