BUNDESLIGA

Μπάγερν - Γκρόιτερ Φιρτ 4-1: Ο Λεβαντόβσκι απέτρεψε τη νέα γκέλα

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι της Μπάγερν σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Γκρόιτερ Φιρτ για την Bundesliga 2021-2022 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι της Μπάγερν σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Γκρόιτερ Φιρτ για την Bundesliga 2021-2022 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 © 2022 ALEXANDRA BEIER/ASSOCIATED PRESS

Η Μπάγερν ήταν ξανά κακή για ένα μεγάλο μέρος του αγώνα, βρέθηκε να χάνει απ' την ουραγό Γκρόιτερ Φιρτ, όμως ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι κι η τύχη την οδήγησαν στην ανατροπή και τη νίκη με 4-1.

Η Μπάγερν προερχόταν από δύο χαστούκια κόντρα σε Μπόχουμ και Ζάλτσμπουργκ και παραλίγο να δεχθεί το πιο ηχηρό απ' όλα, κόντρα στη Γκρόιτερ Φιρτ, μέχρι να πάρει μπροστά ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι κι η τύχη για να φτάσει σε νίκη 4-1 στο Μόναχο, για την 23η αγωνιστική της Bundesliga.

Οι ουραγοί και σχεδόν καταδικασμένοι σε υποβιβασμοί "νεοφώτιστοι" ήταν ανώτεροι στο 1ο ημίχρονο, παρότι ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν έβαλε πολλούς βασικούς, πλην των τραυματιών. Μάλιστα, ο Μπράνιμιρ Χργκότα στο 42' έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους και αύξησε την ανησυχία στην κερκίδα.

Με την έναρξη του 2ου μέρους, ο Λεβαντόβσκι ισοφάρισε έπειτα από ασίστ του Σερζ Γκνάμπρι, με την μπάλα οριακά να μη φεύγει άουτ στην πάσα του διεθνή Γερμανού (ο οποίος πέρασε στον αγώνα στο 25' λόγω τραυματισμού του Κορεντέν Τολισό). Στο 61' ήρθε η ανατροπή με αυτογκόλ του Ζεμπάστιαν Γκρίσμπεκ έπειτα από γέμισμα του Τόμας Μίλερ και στο 82' ο Λεβαντόβσκι ξανά από κοντά έκανε το 3-1. Το μοναδικό γκολ που θύμισε Μπάγερν ήταν αυτό του Ερίκ Μαξίμ Τσούπο Μότινγκ στις καθυστερήσεις.

Τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Bundesliga

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής

TAGS BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ