ΑΡΗΣ

Χαβίτο: "Μας στοίχισε ο αποκλεισμός"

Χαβίτο: "Μας στοίχισε ο αποκλεισμός"
χαβιτο

Ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός στοίχισε στην ψυχολογία των παικτών του Άρη, ωστόσο η νίκη επί του Λεβαδειακού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ήταν το καλύτερο φάρμακο

Ο Ισπανός επιθετικός του Άρη, Φρανσίσκο Χαβίτο, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Libero 107,4" για την νίκη της Κυριακής επί του Λεβαδειακού στην πρεμιέρα της φετινής Superleague και την επόμενη μέρα του αποκλεισμού από την συνέχεια του Κυπέλλου UEFA.
Αρχικά ο επιθετικός των "κίτρινων" αναφέρθηκε στην επικράτηση επί του Λεβαδειακού και απαρίθμησε τα στοιχεία που κρατάει από την εμφάνιση της πρεμιέρας. " Αυτό που κρατάω σίγουρα είναι το αποτέλεσμα και οπωσδήποτε το γεγονός ότι η ομάδα αγωνίστηκε σκληρά για να φτάσει στη νίκη. Φυσικά, ας μην ξεχνάμε και την παρουσία του κόσμου, η οποία ήταν εκπληκτική", τόνισε ο Χαβίτο.

Ερωτηθείς για το αν συμφωνεί με την άποψη ότι ο Άρης παρουσίασε δύο πρόσωπα κατά τη διάρκεια του αγώνα απάντησε: " Σίγουρα στο πρώτο ημίχρονο η αντίπαλη άμυνα ήταν πιο σκληρή και κλειστή κι εμείς από την πλευρά μας δυσκολευόμασταν να βγάλουμε φάσεις. Αυτό άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, βελτιωθήκαμε και από τη στιγμή που πετύχαμε το πρώτο γκολ, μπορέσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας".

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός ήταν ένας από τους λόγους που συντέλεσαν στην κακή εμφάνιση του Άρη στο πρώτο μέρος, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής των "κίτρινων" τόνισε: " Ο αποκλεισμός στην Ευρώπη μας στοίχισε στο ψυχολογικό κομμάτι της ομάδας. Αυτό όμως δεν είναι δικαιολογία. Βλέπουμε μπροστά, προχωράμε και ετοιμαζόμαστε για τα επόμενα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, γιατί δεν μπορούμε να μείνουμε πίσω".

Τέλος, για το πανέμορφο γκολ που σημείωσε, ο Χαβίτο σχολίασε: " Μπορεί να μην ήταν ένα από τα πιο σημαντικά γκολ που έχω πετύχει, αλλά ήταν σίγουρα ένα από τα πιο θεαματικά!".






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ