ΑΡΗΣ

Στα γραφεία ο Βίτολο

Στα γραφεία ο Βίτολο
Βίτολο

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι ο 25χρονος διεθνής Ισπανός Βίτολο για λογαριασμό του Άρη

Ο Βίτολο χωρίς να πει το παραμικρό στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" της Θεσσαλονίκης, έφθασε το μεσημέρι ενώ αναμενόταν μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, μετέβη απευθείας στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης για τις τελικές συζητήσεις.
Η χθεσινή νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Superleague επί του Λεβαδειακού στο "Κλεάνθης Βικελίδης" όπως ήταν επόμενο βελτίωσε την ψυχολογία στον Άρη μετά τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Κυπέλλου UEFA της περασμένης Πέμπτης από την Σλάβεν.

"Είναι ένα πρωτάθλημα πάρα πολύ δυνατό όπου υπάρχουν ομάδες που μπορούν να κερδίσουν η μία την άλλη. Αυτό θα πρέπει να το ξέρουμε εν όψει της συνέχειας", τόνισε ο Μάριο Ρεγκέιρο μετά την χθεσινή νίκη επί του Λεβαδειακού.

Σε ερώτηση για την επέκταση του συμβολαίου του που είχε λάβει χώρα το απόγευμα του Σαββάτου ο διεθνής Ουρουγουανός απάντησε: " Είναι κάτι που με χαροποιεί πάρα πολύ και εμένα και την οικογένειά μου. Είναι κάτι που είχαμε πει ότι θα γινόταν τον Δεκέμβριο με μένα από εδώ και πέρα να είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό".

Από την πλευρά του ο Σανέλ Γιάχιτς για την νίκη επί του Λεβαδειακού δήλωσε: " Ήταν πάρα πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη στο πρωτάθλημα και πολύ περισσότερο μέσα στην έδρα μας. Ειδικά μετά από τον αποκλεισμό μας από τη συνέχεια του Κυπέλλου UEFA. Από εδώ και πέρα κοιτάμε το κάθε παιχνίδι σαν τελικό με την προσοχή μας στραμμένη στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος".






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ