ΑΡΗΣ

Υπέγραψε ο Βίτολο

Υπέγραψε ο Βίτολο
Βίτολο

Συμβόλαιό μονοετούς χρονικής διάρκειας με την ΠΑΕ Άρης υπέγραψε ο 25χρονος διεθνής Ισπανός Βίκτορ Χοσέ Ανίνο Μπερμούντες ή απλά Βίτολο

Ο Βίτολο χωρίς να πει το παραμικρό στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" της Θεσσαλονίκης, έφθασε το μεσημέρι ενώ αναμενόταν μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, μετέβη απευθείας στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης για τις τελικές συζητήσεις.
Συζητήσεις που είχαν αίσιο τέλος με τον 25χρονο διεθνή Ισπανό μέσο να υπέγραψε το συμβόλαιό του και αγωνιστεί μέχρι το επόμενο καλοκαίρι στον Άρη ως δανεικός από την Ρασίνγκ Σαντεντέρ όπου ανήκει.

" Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει την απόκτηση του Βίκτορ Χαβιέ Ανινο Μπερμούντες, γνωστού και ως Βιτόλο. Ο Βιτόλο υπέγραψε σήμερα μονοετές συμβόλαιο ως δανεικός από τη Ρασίνγκ Σανταντέρ. Είναι γεννημένος στις 9 Σεπτεμβρίου 1983 στη Σάντα Κρουζ της Τενερίφης και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου.

Έκανε ντεμπούτο μόλις σε ηλικία 17 ετών στην ομάδα της Τενερίφης στην οποία αγωνίστηκε τρεις σεζόν, έπαιξε για δύο χρόνια στη Σανταντέρ, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στη Θέλτα του Βίγκο

", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης.


TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ