ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ

Bild: "Ο Λεβαντόβσκι ενημέρωσε την Μπάγερν ότι δεν ανανεώνει"

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι χειροκροτεί στην αναμέτρηση της Μπάγερν απέναντι στην Ουνιόν
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι χειροκροτεί στην αναμέτρηση της Μπάγερν απέναντι στην Ουνιόν © 2022 ANDREAS SCHAAD / AP IMAGES

Οριστική είναι η απόφαση του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπάγερν, καθώς νεότερο δημοσίευμα της Bild αναφέρει πως ο Πολωνός σταρ έχει ενημερώσει τη διοίκηση ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει στην ομάδα.

Σίγουρος για την απόφασή του να μην επεκτείνει το συμβόλαιό του με την Μπάγερν είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της Bild.

Νωρίτερα, άλλο ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας, ανέφερε πως οι Βαυαροί είναι διατεθειμένοι να επιτρέψουν στον Πολωνό σταρ να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι.

Με δεδομένο ότι ο Λεβαντόβσκι έχει ξεκαθαρίσει στους ιθύνοντες του συλλόγου ότι δεν επιθυμεί να ανανεώσει μετά το 2023, όταν και ολοκληρώνεται το τρέχον συμβόλαιό του με την ομάδα, η Μπάγερν είναι πρόθυμη να τον πουλήσει. Μάλιστα, το ποσό που αξιώνει για εκείνον ανέρχεται στα 35 με 40 εκατ. ευρώ.

Προκειμένου να μην τον αφήσει να αποχωρήσει ως ελεύθερο την επόμενη σεζόν, η πρωταθλήτρια Γερμανίας είναι πολύ πιθανό να διαπραγματευτεί με διάφορες ομάδες στο τέλος της σεζόν για τη μετακίνησή του.

TAGS ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ