ΜΠΑΓΕΡΝ

Η Μπάγερν άνοιξε την πόρτα στον Λεβαντόβσκι και ζητά 40 εκατ. ευρώ

Ο Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Βιγιαρεάλ
Ο Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Βιγιαρεάλ © 2022 MATTHIAS SCHRADER / AP IMAGES

Οι διαπραγματεύσεις του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι με την Μπάγερν δεν είναι και οι καλύτερες, με την Bild να υποστηρίζει πως οι Βαυαροί είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν το προσεχές καλοκαίρι αν λάβουν ένα πόσο που ανέρχεται σε 30-40 εκατ. ευρώ.

Δημοσίευμα της Bild την Τετάρτη (11/5) ανέφερε πως ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι είναι ενοχλημένος από την προσπάθεια της Μπάγερν να αποκτήσει τον Έρλινγκ Χάλαντ, προτού ο Νορβηγός έρθει σε συμφωνία με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ως εκ τούτου, ο Πολωνός σταρ δεν είναι ικανοποιημένος πλέον στην ομάδα και εξετάζει σοβαρά να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Σημερινό ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας μάλιστα, αναφέρει πως η Μπάγερν είναι πρόθυμη να επιτρέψει στον Λεβαντόβσκι να φύγει, αρκεί να λάβει το ποσό που αξιώνει για εκείνον, το οποίο ανέρχεται σε 35-40 εκατομμύρια ευρώ.

Ο λόγος που η πρωταθλήτρια Γερμανίας αποφάσισε να ανοίξει την πόρτα στον 33χρονο αφορά τη δυσαρέσκειά του, με τους ανθρώπους της διοίκησης να θεωρούν πως είναι περιττό να τον κρατούν, ενώ ο ίδιος δεν το επιθυμεί. Μάλιστα, θεωρούν ότι η ενδεχόμενη αποχώρησή του θα επηρέαζε θετικά τα αποδυτήρια της ομάδας.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ