LA LIGA

Ατλέτικο - Ράγιο 2-0: Νίκη τετράδας με δύο γκολ του Κορέα

Ο Άνχελ Κορέα της Ατλέτικο πανηγυρίζει με τον Ροντρίγκο ντε Πολ γκολ που σημείωσε κόντρα στην Έλτσε για τη La Liga 2021-2022 στο "Γουάντα Μετροπολοτάνο", Μαδρίτη | Κυριακή 22 Αυγούστου 2021
Ο Άνχελ Κορέα της Ατλέτικο πανηγυρίζει με τον Ροντρίγκο ντε Πολ γκολ που σημείωσε κόντρα στην Έλτσε για τη La Liga 2021-2022 στο "Γουάντα Μετροπολοτάνο", Μαδρίτη | Κυριακή 22 Αυγούστου 2021 © 2021 JOSE BRETON/ASSOCIATED PRESS

Η Ατλέτικο κλείνει τον 1ο γύρο της La Liga στην τετράδα του βαθμολογικού πίνακα, ύστερα από τη νίκη - προσπέραση απέναντι στη Ράγιο.

Το ντέρμπι της τετράδας στη La Liga για το τέλος του 1ου γύρου βρήκε νικήτρια την Ατλέτικο. Το 2-0 επί της Ράγιο ήρθε αρκετά δύσκολα, με πρωταγωνιστή τον Άνχελ Κορέα που σημείωσε και τα δύο γκολ των πρωταθλητών Ισπανίας.

Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος στο 1ο ημίχρονο, μέχρι ο Λουίς Σουάρες να βγει τετ α τετ και αντί να πλασάρει, να αποφασίσει να κάνει λόμπα. Η μπάλα κατέληξε άουτ, όμως το μομέντουμ άρχισε να περνάει στην πλευρά των γηπεδούχων. Στο 28', έπειτα από σόλο του Γιανίκ Καράσκο και ορισμένες κόντρες, η μπάλα έφτασε στον Κορέα που από δύσκολη γωνία άνοιξε το σκορ.

Οι "ροχιμπλάνκος" είχαν το πάνω χέρι και οι παίκτες του Αντόνι Ιραόλα δεν έβρισκαν τρόπο να απειλήσουν, έχοντας τον Ρανταμέλ Φαλκάο στον πάγκο. Στο 53', ο Κορέα διπλασίασε τα τέρματά του έπειτα από όμορφη ομαδική προσπάθεια και στη συνέχεια η Ατλέτικο κράτησε την μπάλα στα πόδια της, μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι με το "τρίποντο" υπέρ της.

Τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της 20ής αγωνιστικής

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΛΕΤΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ