LA LIGA

Χετάφε - Ρεάλ 1-0: Ο Ουνάλ έβαλε στοπ στους πρωτοπόρους έπειτα από τρεις μήνες

Ο απογοητευμένος Καρίμ Μπενζεμά μετά την ήττα της Ρεάλ από τη Χετάφε
Ο απογοητευμένος Καρίμ Μπενζεμά μετά την ήττα της Ρεάλ από τη Χετάφε © 2021 BERNAT ARMANGUE/AP IMAGES

Η Ρεάλ ηττήθηκε από τη Χετάφε στο "Αλφόνσο Πέρεθ" για τη La Liga, στην πρώτη ήττα της σε όλες τις διοργανώσεις έπειτα από τρεις μήνες.

Ήταν 3 Οκτωβρίου, όταν η Ρεάλ έχανε από την Εσπανιόλ, λίγες μέρες έπειτα από την ήττα κόντρα στη Σέριφ. Αυτή ήταν η τελευταία αποτυχία των "μερένγκες", που έκτοτε έκαναν ένα εντυπωσιακό σερί τριών μηνών, που σταμάτησε στο "Αλφόνσο Πέρεθ", κόντρα στη Χετάφε. Το 1-0 την υποχρέωσε σε ήττα έπειτα από τρεις μήνες και άφησε μια χαραμάδα για την κούρσα του τίτλου έπειτα από το πέρας του 1ου γύρου στη La Liga.

Ο Ενές Ουνάλ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους μόλις στο 9', με την ομάδα του Κίκε Σάντσεθ Φλόρες να έχει κι άλλες ευκαιρίες για γκολ. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές για ένα 20λεπτο, δεν πέτυχαν κάτι και στη συνέχεια η Χετάφε έφτασε ξανά στο γκολ.

Στο 2ο ημίχρονο, η κατοχή της μπάλας ήταν εξ ολοκλήρου για τη Ρεάλ, όμως οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι δεν είχαν έμπνευση για να δημιουργήσουν απειλή στην εστία του Νταβίδ Σορία. Κάποια μακρινά σουτ εξουδετερώθηκαν εύκολα και το 1-0 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της 20ής αγωνιστικής

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ