LA LIGA

Βαλένθια - Εσπανιόλ 1-2: Με ανατροπή μέσα σε πέντε λεπτά αποχαιρέτησε το 2021

Οι παίκτες της Εσπανιόλ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Ρεάλ
Οι παίκτες της Εσπανιόλ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Ρεάλ © 2021 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Με ιδανικό τρόπο έκλεισε το 2021 για την Εσπανιόλ, η οποία επικράτησε 2-1 της Βαλένθια για την 19η αγωνιστική της La Liga. Με γκολ στο 83' και στο 88' πέτυχε την ανατροπή.

Η Εσπανιόλ έζησε ένα μαγικό απόγευμα παραμονή Πρωτοχρονιάς. Επικράτησε 2-1 της Βαλένθια στο Μεστάγια για την 19η αγωνιστική της La Liga πετυχαίνοντας ανατροπή μέσα σε πέντε λεπτά. Η Εσπανιόλ με αυτή τη νίκη έφτασε τους 26 πόντους, στο -2 από τις όγδοες νυχτερίδες και κάνει όνειρα για μία ευρωπαϊκή θέση.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 52ο λεπτό έχοντας μπει πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος. Ο Ομάρ Αλτνερέτ πήρε την κεφαλιά, ο Ντιέγκο Λόπες δεν μπόρεσε να αντιδράσει και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Τα δεδομένα του παιχνιδιού άλλαξαν στο 82ο λεπτό. Ο Ντούρο ανέτρεψε τον Ζόφρε στην περιοχή με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα και να αποβάλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον παίκτη των γηπεδούχων.

Στο 83' ο ντε Τομάς έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 83' με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Στο 88' ο Πουαδό πέτυχε την ανατροπή στο ντεμπούτο του, με την ομάδα του να εκμεταλλεύεται το αριθμητικό της πλεονέκτημα.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Σίλεσεν, Βάθκεθ (67' Πιτσίνι), Αλντερέτ, Γκιγιαμόν, Κορέια (78' Ιράνθο), Ντούρο, Γουάς (84' Κοϊντρεντί), Σολέρ, Κόστα (84' Τσερίσεβ), Γκουέδες, Γκόμες

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Λόπες, Βιδάλ (81' Ζόφρε), Γκόμες, Καμπρέρα, Πεδρόσα, Μπάρε (82' Μορλάνες), Νταρντέρ, Μελαμέντ (71' Χιλ), Εμπαρδά (61' Πουαδό), Μορόν (71' Ντιματά), ντε Τομάς

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής

TAGS LA LIGA ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ