MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Όλες οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις της Κυριακής

Ο Τσιμίκας στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Φούλαμ
Ο Τσιμίκας στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Φούλαμ © 2023 JON SUPER / AP IMAGES

Η ποδοσφαιρική δράση δεν τελειώνει ποτέ, με το πρόγραμμα της Κυριακής να είναι πλούσιο με μάχες σε Premier League και Serie A που κρίνουν ευρωπαϊκά εισιτήρια εν όψει της νέας σεζόν.

Τα πρωταθλήματα σε όλη την Ευρώπη έχουν μπει στην τελική ευθεία τους, με τις σημερινές (05/05) μάχες σε Premier League και Serie A να κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τα ευρωπαϊκά εισιτήρια της νέας αγωνιστικής περιόδου (2024/25).

Η Άστον Βίλα πριν τη ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης (09/05, 22:00) στο "Καραϊσκάκης" ταξιδεύει στο Μπράιτον για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Ντε Τζέρμπι.

Τσέλσι και Γουέστ Χαμ κοντράρονται στο λονδρέζικο ντέρμπι, με αμφότερες να θέλουν τη νίκη που θα τους κρατήσει ζωντανές στο κυνήγι της 7ης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Λίβερπουλ φιλοξενείται από την Τότεναμ σε ένα από τα τελευταία ματς του Γιούργκεν Κλοπ, ενώ στη Serie A ξεχωρίζει το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στη Ρόμα και τη Γιουβέντους.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας

  • 16:00 Premier League: Μπράιτον - Άστον Βίλα / Novasports Premier League
  • 16:00 Premier League: Τσέλσι - Γουέστ Χαμ / Novasports Prime
  • 18:30 Premier League: Λίβερπουλ - Τότεναμ / Novasports Premier League
  • 18:30 Bundesliga: Άιντραχτ - Λεβερκούζεν / Novasports Prime
  • 19:00 Serie A: Μίλαν - Τζένοα / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 21:45 Serie A: Ρόμα - Γιουβέντους / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 22:00 La Liga: Σεβίλλη - Γρανάδα / Novasports Prime
TAGS MEDIA ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΤΣΕΛΣΙ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΤΟΤΕΝΑΜ ΜΙΛΑΝ ΡΟΜΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΣΕΒΙΛΛΗ PREMIER LEAGUE SERIE A LA LIGA ΑΓΓΛΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ