ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα 3-0

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα 3-0
τσεζαρεκ

Με χατ-τρικ του Ντάνιελ Τσέζαρεκ, ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε εύκολα με 3-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, πέτυχε ένα γρήγορο γκολ (13') με τον Κροάτη, ο οποίος βρήκε άλλες δύο φορές δίχτυα στο δεύτερο ημίχρονο (74', 81') και βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ με 8 γκολ.
Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν κάκιστη εμφάνιση, απειλώντας μόνο με μια κεφαλιά του Ντιμπαλά στο πρώτο μέρος.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Αστέρας Τρίπολης (Βλάχος): Αναστασόπουλος, Αργυρόπουλος (67' Εστέβες), Ουριμπάρι, Λαζαρίδης, Μαρσελάο, Καρδόσο, Μπαστία, Βίλτσες, Κάρλος (78' Καρέρα), Ουντότζι (86' Φυτανίδης), Τσέζαρεκ

ΠΑΣ Γιάννινα (Παράσχος): Ζαφειρόπουλος, Ντάσιος (63' Γεωργιάδης), Κούσας, Κώτσιος, Μιχαλόπουλος (68' Μπακαγιόκο), Μενδρινός (82' Βαγγελής), Σαϊτιώτης, Μπαλάφας, Μαϊστόροβιτς, Ντιμπαλά, Σκαρντουέλι

Κίτρινες κάρτες: Βίλτσες - Μιχαλόπουλος, Ντάσιος

Διαιτητής: Μ. Ντάκος (Ξάνθης)
Βοηθοί: Χ. Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), Η. Αλεξέας (Μεσσηνίας)
Με μια ματιά
Η αναμέτρηση ξεκίνησε με ένα γρήγορο γκολ, με σκόρερ τον... συνήθη ύποπτο για τους γηπεδούχους, Ντάνιελ Τσέζαρεκ. Συγκεκριμένα, στο 13ο λεπτό ο Λούκας Βίλτσες έκανε ωραία ενέργεια στο ύψος της μεγάλης περιοχής, απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και με κεφαλιά τροφοδότησε τον Κροάτη επιθετικό, που με πλασέ από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να "ανοίξει" το σκορ.

Η... απάντηση άργησε να έρθει από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στο 31' έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση, όταν ο Μπαλάφας σέντραρε από αριστερά και ο Ντιμπαλά από κοντά πήρε την κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Ουντότζι, με τον Νιγηριανό να απειλεί δύο φορές την εστία του Ζαφειρόπουλου, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ βρισκόταν σε ετοιμότητα και δεν αιφνιδιάστηκε.

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας έκανε από νωρίς αισθητή την παρουσία του στην περιοχή των φιλοξενούμενων, με τους Τσέζαρεκ και Βίλτσες να δημιουργούν τις καλύτερες ευκαιρίες των Αρκάδων.

Στο 48' ο Ζαφειρόπουλος απέκρουσε το πλασέ του Τσέζαρεκ, ενώ στο 65' είπε "όχι" σε σουτ του Αργεντινού. Ωστόσο στο 74ο λεπτό δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο πολύ καλό σουτ του Κροάτη, ο οποίος μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Βίλτσες, βγήκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ και τον νίκησε, διαμορφώνοντας το 2-0.

Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου έμοιαζαν σαν να τα 'χουν χαμένα και το 3-0 δεν άργησε να έρθει. Στο 81ο λεπτό, μετά από... μαγική συνεργασία του Βίλτσες με τον Καρέρα, η μπάλα κατέληξε και πάλι στον Τσέζαρεκ, ο οποίος με ωραίο πλασέ ολοκλήρωσε το προσωπικό του χατ-τρικ.
Συνέντευξη Τύπου
Παράσχος (ΠΑΣ Γιάννινα): " Δυστυχώς για μια ακόμη αγωνιστική δεν πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση. Δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να σημειώσει εύκολα το πρώτο γκολ. Στο β΄ημίχρονο βγήκαμε μπροστά, γεμίσαμε την αντίπαλη περιοχή αλλά δεχτήκαμε δεύτερο γκολ και εκεί ουσιαστικά τελειώσαν όλα. Περνάμε κρίση σαν ομάδα. Πιστεύω ότι στο επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα καταφέρουμε να ανακάμψουμε και να φέρουμε καλό αποτέλεσμα".

Βλάχος (Αστέρας): " Μπήκαμε αγχωμένοι στο ματς με τα Γιάννινα καθώς προερχόμασταν από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Επομένως η νίκη ήταν επιτακτική. Πάντως ο αγώνας κάθε άλλο παρά εύκολος ήταν. Παίξαμε έξυπνα και κυριαρχήσαμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου αλλά και στους συνεργάτες μου, που έβαλαν και αυτοί το λιθαράκι τους για την επικράτηση επί του ΠΑΣ. Στόχος μου είναι να φτιάξω μια επιθετική ομάδα".
Όλα τα λεφτά...
1. Ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ! Με τα τρία γκολ που πέτυχε έφτασε τα οκτώ στη φετινή Super League και πλέον είναι στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ. Άξια αναφοράς η ψυχραιμία που είχε στην τελική προσπάθεια.
2. Ο Λούκας Βίλτσες. Ο Αργεντινός, όταν δεν είναι εκνευρισμένος, δείχνει πολλές πτυχές του πλούσιου ποδοσφαιρικού του ταλέντου.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Τη συνολική εικόνα του ΠΑΣ Γιάννινα, οι παίκτες του οποίου δεν μπήκαν καμία στιγμή στο ρυθμό του αγώνα.
To Live του αγώνα... από τον Γιώργο Μαρκόπουλο
1' Έναρξη αγώνα
8' Ευκαιρία ΠΑΣ Γιάννινα Σαϊτιώτης
Κάθετη πάσα του Ντάσιου, ο Αναστασόπουλος προ του Σαϊτιώτη βγαίνει και μπλοκάρει την μπάλα
10' Σχόλιο
Χωρίς κάποια αξιόλογη φάση κύλησε το πρώτο δεκάλεπτο
13' Γκολ Αστέρας Τρίπολης Τσέζαρεκ
Ο μόνιμος σκόρερ του Αστέρα ανοίγει το σκορ! Ο Βίλτσες με εντυπωσιακή ενέργεια απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και με κεφαλιά τροφοδότησε τον Τσέζαρεκ ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής δε δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον Ζαφειρόπουλο
23' Κίτρινη κάρτα ΠΑΣ Γιάννινα Μιχαλόπουλος
31' Ευκαιρία ΠΑΣ Γιάννινα Ντιμπαλά
Σέντρα του Σκαρντουέλι από τα αριστερά, ο Ντιμπαλά έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ
35' Σουτ Αστέρας Τρίπολης Ουντότζι
Σουτ του Ουντότζι από δύσκολη γωνία, απομακρύνει ο Ζαφειρόπουλος
39' Ευκαιρία Αστέρας Τρίπολης Ουντότζι
Παράλληλη μπαλιά του Ουντζότζι από τα δεξιά, κανείς συμπαίκτης του δε βρέθηκε στην πορεία της
40' Κίτρινη κάρτα ΠΑΣ Γιάννινα Ντάσιος
45' Κίτρινη κάρτα Αστέρας Τρίπολης Βίλτσες
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
47' Κεφαλιά ΠΑΣ Γιάννινα Κούσας
Κεφαλιά του Κούσα μετά από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα άουτ
48' Ευκαιρία Αστέρας Τρίπολης Τσέζαρεκ
Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα, με τον Τσέζαρκ να πλασάρει από πλεονεκτική θέση αλλά τον Ζαφειρόπουλο να πέφτει και να απομακρύνει με το δεξί χέρι
51' Ευκαιρία Αστέρας Τρίπολης Μαρσελάο
Μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Λαζαρίδη η μπάλα φτάνει στο δεύτερο δοκάρι όπου ο Μαρσελάο από εξαιρετική θέση στέλνει την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Ζαφειρόπουλου
63' Αλλαγή παίκτη ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Γεωργιάδης στη θέση του Ντάσιου
65' Ευκαιρία Αστέρας Τρίπολης Βίλτσες
Μπαλιά του Ουντότζι στον Βίλτσες, ο Αργεντινός επιχείρησε το σουτ αλλά ο Ζαφειρόπουλος του είπε "όχι"
67' Αλλαγή παίκτη Αστέρας Τρίπολης
Ο Εστέβες στη θέση του Αργυρόπουλου
68' Αλλαγή παίκτη ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Μπακαγιόκο στη θέση του Μιχαλόπουλου
74' Γκολ Αστέρας Τρίπολης Τσέζαρεκ
7 γκολ για τον Κροάτη στο πρωτάθλημα! Ο ΝτάνιελΤσέζαρεκ σπάει το οφσάιντ των φιλοξενούμενων και στο τετ α τετ εκτελεί τον Ζαφειρόπουλο
78' Αλλαγή παίκτη Αστέρας Τρίπολης
Ο Καρέρα στη θέση του Ζεάν Κάρλος
81' Γκολ Αστέρας Τρίπολης Τσέζαρεκ
Χατ τρικ για τον Τζέζαρεκ! Μετά από εξαιρετική συνεργασία των Βίλτσες και Καρέρα η μπάλα καταλήγει στον Τσέζαρεκ που δε δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον Ζαφειρόπουλο σημειώνοντας το 3-0
82' Αλλαγή παίκτη ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Βαγγελής στη θέση του Μενδρινού
86' Αλλαγή παίκτη Αστέρας Τρίπολης
Ο Φυτανίδης στη θέση του Ουντότζι
90' Λήξη αγώνα





















TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ