ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας Τρ.-Καλλιθέα 1-0

Αστέρας Τρ.-Καλλιθέα 1-0
ομαδικη

Νίκησε (1-0, Τσέζαρεκ 38') αλλά δεν ικανοποίησε τους 800 οπαδούς του ο Αστέρας Τρίπολης την Καλλιθέα σε φιλικό

Το συγκρότημα του Καρβάλιαλ, παρουσία 800 φιλάθλων της ομάδας νίκησε 1-0 την Καλλιθέα χάρη στο γκολ του "μόνιμου" σκόρερ της στα φιλικά Τσέζαρεκ (έφτασε τα έντεκα στα φιλικά).
Ο σέντερ φορ της ομάδας της Τρίπολης με κεφαλιά νίκησε στο 38' τον αντίπαλο γκολκίπερ και έδωσε την νίκη στην ομάδα του σε ένα ματς που οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν τις εντυπώσεις ενώ οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν σε άλλο ένα παιχνίδι χωρίς πάθος ενώ και πάλι δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες.

Η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα της Τρίπολης απογοήτευσε, όπως προαναφέραμε και με δεδομένο την απουσία 4 βασικών παικτών ενόψει της δεύτερης αγωνιστικής, φαντάζει ακόμα πιο δύσκολη την επίτευξη της πρώτης νίκης κόντρα στους "βυσσινί" του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Το φιλμ του αγώνα...

Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού ήρθε στο 7ο λεπτό, όταν μετά από υπέροχη ατομική ενέργεια και σουτ του Ερέρος από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Παπαδόπουλος έπεσε στην αριστερή του γωνία παραχωρώντας κόρνερ.

Στο 19’ και μετά από κόρνερ του Νταμόντε, ο προωθημένος Μαρσελάο έπιασε το σουτ, αλλά ο Σύρος πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή έσωσε την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση.

Το σκορ άνοιξε στο 38ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του Νταμόντε από δεξιά, ο «συνήθης ύποπτος» Ντάνιελ Τσέζαρεκ έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Παπαδόπουλου. Αυτό ήταν το 11ο τέρμα του Κροάτη στα φετινά φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, που γίνονται δώδεκα (12) αν προσθέσουμε και το γκολ στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό.

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε στο ίδιο σκηνικό με αυτό του πρώτου, με τον Αστέρα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και την Καλλιθέα να πιέζει σε όλο το μήκος και πλάτος του γηπέδου.

Στο 72’ μετά από κόρνερ του Φιλομένο η κεφαλιά του Καμπούροφ πέρασε λίγο άουτ από την εστία της Καλλιθέας. Δύο λεπτά αργότερα «μαγική μπαλιά» του Ζαιρί στη μεγάλη περιοχή της Καλλιθέας τροφοδοτώντας τον Φιλομένο που κινήθηκε στην αριστερή πλευρά, ο Αργεντινός στράικερ γύρισε παράλληλα τη μπάλα προς την εστία των φιλοξενουμένων, αλλά ο Καμπούροφ δεν πρόλαβε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της Καλλιθέας.

Στο 83’ εκπληκτική παράλληλη μπαλιά προς την εστία της Καλλιθέας από τον Ζαιρί, τελευταία στιγμή απομάκρυνε σε κόρνερ ο Σύρος μπροστά από τους επερχόμενους Φιλομένο και Καμπούροφ.

Η Καλλιθέα από την πλευρά της είχε ένα καλό σουτ στο 80ο λεπτό όταν το δυνατό σουτ του Μαρκόφσκι έφυγε λίγο άουτ από την εστία του Νίκου Αναστασόπουλου.

Διαιτητής του αγώνα ο Αγγελάκος.

Αστέρας: Αναστασόπουλος, Φλάβιο (81’ Αργυρόπουλος), Ζορζίνιο (46’ Ουριμπάρι), Μαρσελάο (46’ Φυτανίδης), Λαζαρίδης, Εστέβες (72’ Ζαιρί), Νταμόντε (46’ Κανακούδης), Μπαστία (65’ Καρντόσο), Ερέρος (46’ Καμπούροφ), Φελίσιο (65’ Στρατάκης), Τσέζαρεκ (72’ Φιλομένο).

Καλλιθέα: Παπαδόπουλος, Τόσκας, Δημήτρης, Σύρος, Παραράς (70’ Κισκαμπάνης), Καραδήμος (82’ Γεωργίου), Σαρμιέντο (84’ Πλατέλας), Μαρκομιχάλης (79’ Μουσταφίδης), Νατσούρας, Καζάντζης (70’ Γιαμπρουσιτς), Μαρκόφσκι.

Ο Αστέρας θα κάνει προπόνηση το πρωί του Σαββάτου, ενώ ο Κάρλος Καρβαλιάλ έδωσε ρεπό στους παίκτες του για την Κυριακή. Μέχρι την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τα εντός έδρας παιχνίδια του Αστέρα την σαιζόν 2008-2009.

Ολοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες οι εργασίες στη νέα κερκίδα του γηπέδου, στο οποίο αναγράφεται η λέξη Arcadia. Την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου (17.30) ξεκινάει το πρωτάθλημα νέων της Σούπερ Λίγκα, με τον Αστέρα να παίζει στο Στάδιο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό.





























TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ