ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Φιλική ήττα με Καλαμάτα

Φιλική ήττα με Καλαμάτα
Καρβαλιάλ

Την ήττα με 2-1 από την Καλαμάτα σε φιλικό γνώρισε ο Αστέρας που παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έδωσε την ευκαιρία σε παίκτες που δεν αγωνιστήκαν στην πρεμιέρα στο "Καραϊσκάκη" να πάρουν χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται.
Το φιλμ της αναμέτρησης

Στο 4ο και στο 7ο λεπτό ο Σπυριδάκης έπιασε δυνατά σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή αλλά η μπάλα και στις δύο περιπτώσεις πέρασε άουτ.

Στο 24ο λεπτό, ο Καούνος έπαιξε το 1-2 με το Σπυριδάκη και από δεξιά έβγαλε ασίστ στον Κάκο, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να πλασάρει τον Αναστασόπουλο και να κάνει το 0-1.

Το γκολ της Καλαμάτας "αφύπνισε" τους παίκτες του Αστέρα που ανέβασαν την απόδοσή τους στη συνέχεια του παιχνιδιού και στο 29ο λεπτό απείλησαν για πρώτη φορά την εστία των φιλοξενουμένων, όταν το δυνατό σουτ του Ζεάν έστειλε τη μπάλα να περάσει λίγο άουτ.

Στο 38ο λεπτό ο Καρντόσο εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Στρατάκης πήδηξε πιο ψηλά από όλους, όμως η κεφαλιά του πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 44ο λεπτό μετά από λάθος αμυντικού, ο Φιλομένο πήρε τη μπάλα και προχώρησε μέσα στη μεγάλη περιοχή, όμως καθυστέρησε στην τελική προσπάθεια και κλείστηκε από τους αμυντικούς της Καλαμάτας. Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Καρντόσο εκτέλεσε κόρνερ, αλλά η κεφαλιά του Φιλομένο έστειλε την μπάλα να περάσει πάνω από τα δοκάρια της Καλαμάτας.

Το ίδιο σκηνικό στήθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Αστέρα να πιέζει την Καλαμάτα και να απειλεί σε αρκετές περιπτώσεις για ισοφάριση. Στο 49’ ο Ζαϊρί έβγαλε από δεξιά τη σέντρα, ο Φιλομένο έπιασε κεφαλιά-ψαράκι, όμως ο Καλομοίρης ήταν καλά τοποθετημένος και μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 52’ και στο 56’ ο Καρντόσο βρήκε σε δύο περιπτώσεις τον Κανακούδη μέσα στη μεγάλη περιοχή, αλλά το σουτ στην πρώτη περίπτωση και η κεφαλιά στη δεύτερη, έστειλαν την μπάλα να περάσει άουτ.

Στο 67ο λεπτό ήρθε η ισοφάριση, όταν στη σέντρα του Ζαιρί από δεξιά, ο Ψυχογιόπουλος απομάκρυνε την μπάλα, αλλά ο Καρντόσο με δυνατό βολέ εν κινήσει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Καλαμάτας (1-1).

Στο 83’ και σε μία αντεπίθεση των γηπεδούχων διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα, όταν ο Βαβάτσικος έβγαλε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας στον Καούνο, ο οποίος κοντρόλαρε τη μπάλα με άψογο στυλ, πρόλαβε το Φυτανίδη και με πλασέ στην απέναντι γωνία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αναστασόπουλου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δελφάκης, με βοηθούς τους Κοτσίρο και Μισιχρόνη.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Αστέρας Τρίπολης: Αναστασόπουλος, Εστέβες, Φυτανίδης, Ψωμάς, Ζεάν, Καρντόσο, Στρατάκης, Ερέρος (46’ Ζαϊρί), Κανακούδης, Φιλομένο, Καμπούροφ

Καλαμάτα: Κοψαχείλης (46’ Καλομοίρης), Γκράιμς (89’ Ηλιόπουλος), Τρούλης (61’ Πλάτανος, 89’ Ανδρουτσής)), Ψυχογιόπουλος, Μπριλάκης, Κάκος (89’ Μαρής), Πουρτουλίδης (46’ Γενιτσαρίδης), Σπυριδάκης (73’ Μανιάτης, 89’ Αρ. Κωνσταντόπουλος), Λουτσιάνο (78’ Βαβάτσικος), Βερβάλ (51’ Φονσέκα), Καούνος (85’ Γ. Κωνσταντόπουλος).

*Με την Καλαμάτα αγωνίστηκε και ο πρώην παίκτης του Αστέρα Νίκος Πουρτουλίδης.

*Περίπου 600 θεατές παρακολούθησαν το φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων.




























TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ