PREMIER LEAGUE

Αρτέτα για την ένταση με Κλοπ: "Εγώ υπερασπιζόμουν την ομάδα μου κι εκείνος τη δική του"

Ένταση ανάμεσα στον Μικέλ Αρτέτα και το Γιούργκεν Κλοπ κατά τη διάρκεια του Λίβερπουλ - Άρσεναλ
Ένταση ανάμεσα στον Μικέλ Αρτέτα και το Γιούργκεν Κλοπ κατά τη διάρκεια του Λίβερπουλ - Άρσεναλ © 2021 JON SUPER / AP IMAGES

Πίσω τους έχουν αφήσει το περιστατικό οι Γιούργκεν Κλοπ και Μικέλ Αρτέτα, οι οποίοι λογομάχησαν έντονα στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ, με τον τεχνικό των κανονιέρηδων να τονίζει ότι έκαστος υπερασπιζόταν την ομάδα του.

Η Άρσεναλ αποχώρησε από το Άνφιλντ με σκυμμένο το κεφάλι, γνωρίζοντας την ήττα με 4-0 από τη Λίβερπουλ. Πριν συμπληρωθεί ωστόσο, το πρώτο 45λεπτο του αγώνα, στο 32' κι ενώ το σκορ ήταν στο 0-0, εκτυλίχθηκε ένα απίστευτο σκηνικό, με πρωταγωνιστές τους Γιούργκεν Κλοπ και Μικέλ Αρτέτα.

Συγκεκριμένα, έπειτα από ένα μαρκάρισμα μεταξύ του Μανέ και του Τομιγιάσου, ξέσπασε ένταση στη γραμμή του πλαγίου άουτ, με τους δύο προπονητές να ξεφεύγουν, να ανταλλάσσουν "γαλλικά" και να κοντεύουν μάλιστα να πιαστούν στα χέρια, με τον τέταρτο διαιτητή να τους χωρίζει.

Όπως ήταν φυσικό αμφότεροι ρωτήθηκαν μετά τη λήξη του αγώνα για το σκηνικό και απάντησαν, χωρίς να δίνουν συνέχεια στο θέμα: "Δεν ήταν φάουλ από τον Μανέ, αλλά ο πάγκος της Άρσεναλ πετάχτηκε σαν να ήταν κόκκινη κάρτα. Τους ρώτησα τι θέλουν. Απλώς δεν είναι εντάξει. Ο διαιτητής τα πήγε πολύ καλά σε αυτή τη φάση - μου άξιζε μια κίτρινη κάρτα. Δεν ήταν εντάξει. Απλά συνέβη εκείνη τη στιγμή", δήλωσε ο Γερμανός κόουτς, ενώ ο Αρτέτα από τη μεριά του ανέφερε:

"Εγώ υπερασπιζόμουν την ομάδα μου κι εκείνος τη δική του. Του μίλησα μετά και τον συγχάρηκα για τη νίκη της ομάδας του. Για μένα αυτά τα περιστατικά μένουν εκεί, είναι μέρος του πάθους και του τρόπου με τον οποίο μας αρέσει να αγωνιζόμαστε".

Αν και λογομάχησαν και κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου στο φινάλε οι δύο προπονητές έδωσαν κανονικά τα χέρια.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΡΣΕΝΑΛ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ