PREMIER LEAGUE

Λίβερπουλ - Άρσεναλ: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Αρτέτα και Κλοπ

Λίβερπουλ - Άρσεναλ: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Αρτέτα και Κλοπ

Ο Μικέλ Αρτέτα και ο Γιούργκεν Κλοπ λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια, με τους προπονητές της Άρσεναλ και της Λίβερπουλ να ανταλλάσσουν κάποια... γαλλικά. Είδαν από μία κίτρινη κάρτα αλλά στο φινάλε έδωσαν κανονικά τα χέρια.

Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Άρσεναλ. Έπειτα από ένα μαρκάρισμα μεταξύ του Μανέ και του Τομιγιάσου, ξέσπασε ένταση στη γραμμή του πλαγίου άουτ, με τους δύο προπονητές, Κλοπ και Αρτέτα, να "ξεφεύγουν" και να ανταλλάσσουν ουκ ολίγα γαλλικά και να κοντεύουν μάλιστα να πιαστούν στα χέρια, με τον τέταρτο διαιτητή να τους χωρίζει.

Τα τιμ των δύο ομάδων προσπαθούσαν να κρατήσουν μακριά τον ένα προπονητή από τον άλλο. Όταν, τα πνεύματα ηρέμησαν κάπως, ο Μάικλ Όλιβερ τους κάλεσε για να τους δείξει κίτρινη κάρτα, με την ένταση να φαίνεται πως έχει παραμείνει από τις κινήσεις τους.

Ωστόσο, το φινάλε του αγώνα, παρότι είχε βρει θριαμβευτές τους κόκκινους με 4-0 και είχε σκορπίσει απογοήτευση στους Λονδρέζους, βρήκε τους δύο προπονητές να έχουν αφήσει πίσω τους την έντονη λογομαχία και να ανταλλάσουν χειραψία δίνοντας το καλό παράδειγμα σε όλους.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΡΣΕΝΑΛ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ