ΠΑΟΚ

Αρωγός ο Χρυσός Δικέφαλος

Αρωγός ο Χρυσός Δικέφαλος
Ζαγοράκης

Ανακοίνωση υπέρ της είδησης για την πιθανή ενασχόληση του Θοδωρή Ζαγοράκη με τα διοικητικά του ΠΑΟΚ εξέδωσε ο "Χρυσός Δικέφαλος".

«Ο Χρυσός Δικέφαλος όπως και όλος ο ΠΑΟΚτσήδικος κόσμος χαιρετίζει την είδηση περί πιθανής ενασχόλησης του Θ. Ζαγοράκη με τα διοικητικά του ΠΑΟΚ και θα σταθεί αρωγός κάθε σχετικής προσπάθειας η οποία τυγχάνει της αμέριστης συμπαράστασής μας.
Ως γνωστό ο Χ.Δ. ανέλαβε την περασμένη Τετάρτη 6/6/07 μια προσπάθεια στελέχωσης λίστας με νέα παραγοντικά ονόματα τα οποία δεν έχουν "φθαρεί" με προηγούμενη διοικητική τους ενασχόληση με τα κοινά του ΠΑΟΚ. Η προσπάθεια αυτή καρποφόρησε και η λίστα των νέων παραγόντων είναι έτοιμη και στη διάθεση του ΑΣ ΠΑΟΚ, στην απευκταία περίπτωση που ο Θ. Ζαγοράκης δεν θελήσει να ασχοληθεί με τα διοικητικά του ΠΑΟΚ, κάτι το οποίο εμείς απευχόμαστε.

Σε κάθε περίπτωση και εφόσον ο ίδιος το θελήσει και μας ζητηθεί είναι στη διάθεσή του για πιθανή αξιοποίηση κάποιων εξ αυτών.

Θέτουμε υπ' όψη όλων ότι η συγκεκριμένη λίστα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ του Χ.Δ. και δεν αποτελείται από μέλη του.

Ο Χ.Δ. ανέλαβε μια πρωτοβουλία, ώστε να σταματήσει η εκβιαστική πολιτική κάποιων "Ή εμείς ή τα τανκς".
Αισθανόμαστε δικαιωμένοι γιατί με την προσπάθεια αυτή αφυπνίσαμε συνειδήσεις και δείξαμε ότι στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει χώρος για ματαιόδοξα και πλαστά διλήμματα. Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και πίστεψαν στην προσπάθεια την οποία αναλάβαμε.

Ευχαριστούμε ακόμη την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου του ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα τους οργανωμένους οπαδούς, οι οποίοι με δημόσιες τοποθετήσεις τους, πίστεψαν στις προσπάθειές μας και συμπαραστάθηκαν σε αυτές.

Ο Χ.Δ. συνεχίζει την αταλάντευτη από ιδρύσεως πορεία του, για δραστηριοποίηση όλων προς όφελος του ΠΑΟΚ.
Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ

Με εκτίμηση
ΧΡΥΣΟΣ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ
Υ.Γ.: Εάν τα στελέχη του Χ.Δ. επιθυμούσαν και είχαν σαν αυτοσκοπό την κατάληψη διοικητικής καρέκλας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα αποδέχονταν όπως κάποιοι άλλοι την πρόταση που τους έγινε για συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο των "εννέα" του ενός έτους(;), στηρίζοντας δια της αποδοχής τους την διοικητική φιλοσοφία και πρακτική της απερχόμενης προσωρινής διοίκησης, που μας είναι παντελώς ξένη».
















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ