ΠΑΟΚ

Με σημαία τον αρχηγό μπορεί! (Νο2)

Με σημαία τον αρχηγό μπορεί! (Νο2)
Ζαγοράκης

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε παρακμή και χρειάζεται έναν άνθρωπο να εμπνέει, το όνομά του... Θοδωρής!

Στις 12 Οκτωβρίου του 2006, δηλαδή περίπου ένα χρόνο πριν ο υπογράφων με άρθρο με τίτλο "Με σημαία τον αρχηγό μπορεί!", έβρισκε μόνο μία λύση για την σωτηρία του δικεφάλου. Μετά τις χθεσινές εξελίξεις και το γεγονός ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι θετικός στο να εμπλακεί στα διοικητικά της λαοφιλούς και ιστορικής ομάδας, που λόγω των ανύπαρκτων διοικήσεων έφτασε στην παρακμή, το άρθρο εκείνο είναι πιο επίκαιρο από ποτέ:
"Με σημαία τον αρχηγό μπορεί!"

"Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται εδώ και χρόνια σε παρακμή και χρειάζεται έναν άνθρωπο να εμπνεύσει... Έναν ΠΑΟΚτσή που να τον σέβονται και το πιο σημαντικό να τον πιστεύουν όλοι, κάποιον που θα μπορέσει ναηγηθεί της προσπάθειας “ανάστασης” του λαοφιλή αυτού συλλόγου.

Χθες το απόγευμα συναντήθηκαν στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρής και ο Γιώργος Καλύβας με το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Γιάννη Γούμενο.

Oι δύο άνδρες γνωστοποίησαν στον πρόεδρο της ομάδας ότι έχουν συγκεκριμένο σχέδιο για τη σωτηρία της ΠΑΕ και επίσης τον ενημέρωσαν ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες θα συναντηθούν με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Ορφανό έτσι ώστε το σχέδιο τους να περάσει ως τροποποίηση στον αθλητικό νόμο.

Ο Γούμενος φάνηκε να είναι θετικός για το σχέδιο ωστόσο λίγοι είναι αυτοί που εμπιστεύονται όλες αυτέςτις κινήσεις και θεωρούν ότι μπορεί έτσι να έρθει η λύση...

Γιατί;

Κανένας Γούμενος, Καλύβας, Ορφανός, Σαββίδης, Καμπάνης, Ντουμιτρέσκου, πόσο μάλιστα κάποιος...Βούκοτιτς, δεν μπορεί να μαζέψει την δύναμη του συλλόγου γύρω του και μαζί με αυτήν, να ανεβάσει τονΠΑΟΚ στην κορυφή. Και όπου δύναμη: Ο κόσμος του φυσικά.

Ένας κόσμος που παλιά μπορούσε να “ταρακουνήσει” τους πάντες, πάντα εμπνευσμένος από τους ηγέτες του, άλλοτε από ηγέτες της κερκίδας και άλλοτε από ηγέτες που υπήρχαν μέσα στην ομάδα, είτε ήταν αυτοί αθλητές και προπονητές, είτε ήταν παράγοντες.

Αυτη την την στιγμή υπάρχει μόνο ένας άνθρωπος που μπορεί να ενώσει, να δραστηριοποιήσει τον κόσμο, να “ξυπνήσει” τον "κοιμώμενο" και "πληγωμένο" γίγαντα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Υπάρχει μόνο ένας που μπορεί να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας. Όλοι οι άλλοι έχουν “καεί”για διάφορους λόγους ο καθένας.

Ο αρχηγός όμως μπορεί να εμπνεύσει και αν πάρει την απόφαση να ασχοληθεί, τότε σίγουρα μπορεί να τακαταφέρει αφού θα έχει όλη την δύναμη του συλλόγου μαζί του.

Όταν επέστρεψε πέρσι, το αεροδρόμιο έγινε “ασπρόμαυρο”. Αν αποφασίσει να προχωρήσει στο βήμα που καιρό τώρα ανυπομονούν να δουν οι φίλοι της ομάδας, τότε “ασπρόμαυρη” μπορεί να γίνει η ζωή όλων των φιλάθλων που έχουν ξεχάσει πως είναι να έχουν τον ΠΑΟΚ δίπλα τους.

Η μόνη λύση είναι ο Θοδωρής Ζαγοράκης οτιδήποτε άλλο θα αντιμετωπιστεί με καχυποψία και άρνηση...

Τώρα που σιγά σιγά αφήνει τους αγωνιστικούς χώρους η ευχή όλων των φίλων του ΠΑΟΚ, είναι να αναλάβει την ομάδα με όποιο τρόπο και απ' όποιο διοικητικό πόστο κρίνει αυτός οτι μπορεί να βοηθήσει...

Άλλωστε στις χθεσινές του δηλώσεις, όπου και μίλησε για την αποχώρηση του από την εθνική ομάδα, έδειξε έντονα την πρόθεση να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ.

Μία απόφαση που έχει ρίσκο για τον ίδιο αλλά μόνο καλό μπορεί να κάνει στην ομάδα που υποστηρίζει από μικρό παιδί..."

Ένα χρόνο μετά, σχεδόν τίποτα δεν έχει αλλάξει στον ΠΑΟΚ, αλλά φαίνεται πως έχει αλλάξει στον αρχηγό.Μάλλον ήρθε η ώρα, όπως όλα δείχνουν πως ωρίμασαν οι καταστάσεις για να ηγηθεί της αγαπημένης του ομάδας, αυτήν την φορά όχι από τους αγωνιστικούς χώρους αλλά από εκεί που πονάει περισσότερο ο ΠΑΟΚ τους εξωαγωνιστικούς.

Ο κόσμος του συλλόγου της Θεσσαλονίκης έχει ενθουσιαστεί με την είδηση και τώρα ήρθε ξανά η ώρατου: Εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία (στον ΠΑΟΚ πάντα κρατάς επιφυλάξεις) και ο Ζαγοράκης τελικά κάνει το βήμα που όλοι ονειρεύονται να κάνει, τότε οι φίλοι του δικεφάλου πρέπει να κάνουν και αυτοί πράξη το… καθήκον τους: Αγορά εισιτηρίων διαρκείας!


































TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ