ΠΑΟΚ

Θετικός ο Ζαγοράκης

Θετικός ο Ζαγοράκης
Ζαγοράκης

Θετικός στο ενδεχόμενο να εμπλακεί στα διοικητικά του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο αρχηγός του Δικεφάλου, Θοδωρής Ζαγοράκης

Η σημερινή συνάντηση όπως είναι γνωστό ήταν απόρροια της χθεσινής συνάντησης που είχαν με τον πρόεδρο του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή, εκπρόσωποι των οργανωμένων φιλάθλων του «Δικεφάλου» και πιο συγκεκριμένα των «Δυτικών Συνοικιών».
Στην διάρκεια αυτής ο Θανάσης Κατσαρής είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, τον ενημέρωσε σχετικά όπως και να έχουν για σήμερα ένα τετ α τετ όπως και έγινε. Στην πολύωρη συνάντηση των δύο - και κανενός άλλου - ο «Τεό» άκουσε με μεγάλη προσοχή τον πρόεδρο του Α.Σ. ΠΑΟΚ να του αναλύει το πώς έχει η κατάσταση στην ΠΑΕ έχοντας πλήρη γνώση το πώς αυτή μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Στην πορεία, και με τον Ζαγοράκη να έδειξε με την γενικότερη στάση του ότι πήγε έτοιμος, απάντησε θετικά στην πρόταση να εμπλακεί στα διοικητικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Με την κίνησή του αυτή ουσιαστικά δείχνει να έχει όλη την διάθεση να κάνει πράξη την επιθυμία όπως αυτή εκφράστηκε χθες για πρώτη φορά σε τόσο μεγάλο από πλευράς των οργανωμένων φιλάθλων του «Δικεφάλου».

Το μόνο που ζήτησε ο Ζαγοράκης, που ουσιαστικά μετά από την σημερινή εξέλιξη κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, είναι ένα χρονικό διάστημα 3-4 ημερών ώστε να ολοκληρώσει τις συζητήσεις που έχει με συγκεκριμένους επιχειρηματίες.

Με λίγα λόγια ανάλογα με την εξέλιξη των επαφών αυτών θα πει και το οριστικό ναι στη νέα συνάντηση των δύο την προσεχή Τρίτη ή Τετάρτη ώστε στη συνέχεια να ξεκινήσουν οι διεργασίες για την δημιουργία του νέου διοικητικού σχήματος με τον «Τεό» παρόντα σε αυτό.

Κριτήριο στην τελική απόφαση από πλευράς του Θοδωρή Ζαγοράκη αναμένεται να παίξει η οριστική ρύθμιση των χρεών όπως αυτή δρομολογήθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό μετά την τελευταία υπογραφή του Υφυπουργού Πολιτισμού αρμόδιου για θέματα Αθλητισμού, Γιώργου Ορφανού. Όσο για τον Θανάση Κατσαρή;

Ο πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ μετά το τέλος της συνάντησης με τον «Τεό» φρόντισε να επιβεβαιώσει την θετική στάση που επέδειξε όπως και ότι ζήτησε το χρονικό περιθώριο των 3-4 ημερών αλλά και ότι βαρόμετρο στην τελική του απόφαση θα παίξει το θέμα της ρύθμισης των χρεών.










TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ