ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ

Άρης - ΑΕΚ: Ο Αραούχο παρέλαβε τιμητική πλακέτα για την αντίδρασή του για τον Άλκη

Ο Σέρχιο Αραούχο με το βραβείο που παρέλαβε για την αντίδρασή του για τον Άλκη
Ο Σέρχιο Αραούχο με το βραβείο που παρέλαβε για την αντίδρασή του για τον Άλκη INTIME SPORTS

Ο Σέρχιο Αραούχο τιμήθηκε από τη Δομή "Εις το Όνομα του Άλκη" για όλη του την αντίδραση στο θέμα του Άλκη Καμπανού, πριν από την έναρξη του αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η Δομή "Εις το Όνομα του Άλκη" τίμησε τον Αραούχο, πριν από την έναρξη του αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης, για την αντίδρασή του για τον 19χρονο Άλκη Καμπανό. Υπενθυμίζεται ότι ο Αργεντινός επιθετικός επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου το μνημείο του Άλκη για να αφήσει μια φανέλα του.

Ο Αραούχο δήλωσε κατά την απονομή της πλακέτας: "Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ. Θέλω να επαναλάβω ότι η αντιπαλότητα πρέπει να είναι μόνο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Πάνω απ' όλα να είμαστε άνθρωποι. Στο σημερινό παιχνίδι, η εξέδρα είναι πάρα πολύ σημαντική για τις δύο ομάδες. Ελπίζω να κερδίσει ο καλύτερος. Αν σκοράρω σε αυτό το γήπεδο, δεν θα πανηγυρίσω από σεβασμό".

Ο Αραούχο είχε σκοράρει στο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας στο Κλεάνθης Βικελίδης και αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στον Άλκη, ενώ το βραβείο του καλύτερου γκολ που πέτυχε το δώρισε στους γονείς του.

Για τη συγκεκριμένη του ενέργεια έχει αποσπάσει το χειροκρότημα όλου του φιλάθλου κόσμου, ακόμα και των ανθρώπων του Άρη.

Η πλακέτα που έδωσαν στον Αραούχο:

Το βραβείο που θα πάρει ο Σέρχιο Αραούχο
Το βραβείο που θα πάρει ο Σέρχιο Αραούχο INTIME SPORTS


TAGS ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ