ΑΕΚ

Super League Interwetten: Ο Αραούχο θα δώσει στους γονείς του Άλκη το βραβείο του καλύτερου γκολ της 21ης αγωνιστικής

Ο Σέρχιο Αραούχο ποζάρει με το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 21ης αγωνιστικής της Super League Interwetten
Ο Σέρχιο Αραούχο ποζάρει με το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 21ης αγωνιστικής της Super League Interwetten AEK FC

Ο Σέρχιο Αραούχο κέρδισε το βραβείο του καλύτερου γκολ της 21ης αγωνιστικής της Super League Interwetten, με την πλακέτα να γράφει "Για τον Άλκη" και να αναμένεται να φτάσει στα χέρια των γονιών του αδικοχαμένου φίλου του Άρη μέσω του Αργεντινού.

Το γκολ του Σέρχιο Αραούχο στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League Interwetten δεν χάρισε κάποιον βαθμό στην ΑΕΚ που γνώρισε την ήττα με 2-1 στην έδρα του Άρη, όμως πέρασε στην ιστορία έχοντας πολλαπλούς συμβολισμούς.

Και αυτό γιατί ο Αργεντινός επιθετικός συναισθάνθηκε τον πόνο και τη θλίψη των οπαδών του Άρη για την απώλεια του 19χρονου Άλκη και προχώρησε σε ένα συμβολικό πανηγυρισμό, αφιερωμένο στη μνήμη του αδικοχαμένου νεαρού.

O Σέρχιο Αραούχο με το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 21ης αγωνιστικής της Super League Interwetten
O Σέρχιο Αραούχο με το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 21ης αγωνιστικής της Super League Interwetten AEK FC

Μάλιστα, μετά από συνεννόηση της ΠΑΕ ΑΕΚ με την Λίγκα, η πλακέτα της Super League που δόθηκε στον Αραούχο για το Best Goal Interwetten της 21ης αγωνιστικής αναγράφει "Για τον Άλκη".

Η κίνηση αυτή δεν έγινε τυχαία αφού όπως έκανε γνωστό ο "Τσίνο" στο πλαίσιο της βράβευσής του, η συγκεκριμένη πλακέτα θα φτάσει σύντομα στα χέρια των γονιών του Άλκη.

"Αυτό το γκολ το αφιέρωσα στον Άλκη. Ήταν μία ιδιαίτερη ημέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τους ανθρώπους του Άρη. Ελπίζω το βραβείο να φτάσει στην οικογένεια του Άλκη σύντομα γιατί θέλω να το μοιραστώ μαζί του", δήλωσε χαρακτηριστικά ο 30χρονος φορ της Ένωσης.

TAGS ΑΕΚ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ