ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Αραούχο άφησε τη φανέλα του στο μνημείο του Άλκη Καμπανού

Ο Σέρχιο Αραούχο αφήνει τη φανέλα του στο μνημείο για τον Άλκη Καμπανό
Ο Σέρχιο Αραούχο αφήνει τη φανέλα του στο μνημείο για τον Άλκη Καμπανό AEK FC

Ο Σέρχιο Αραούχο ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού και άφησε τη φανέλα του στο μνημείο του στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου των κίτρινων.

Ο Άρης φιλοξενεί την ΑΕΚ στο Κλ. Βικελίδης (14/05, 20:00, NOVA Sports 2 και Live SPORT24) για το πιο κρίσιμο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής των playoffs της Super League Interwetten.

Ενόψει της αναμέτρησης, ο Σέρχιο Αραούχο βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού και στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου των κίτρινων άφησε τη φανέλα του στο μνημείο του.

Τον Σέρχιο συνόδευσε μέχρι το μνημείο ο εκ των υπευθύνων λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, Πάνος Αναστασόπουλος και ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος, ενώ το παρών έδωσε και άνθρωπος του Άρη, καθώς και τρεις οργανωμένοι οπαδοί, που τον ευχαρίστησαν για τον συνολικό τρόπο με τον οποίο έχει τιμήσει τη μνήμη του Άλκη Καμπανού.

"Ο Σέρχιο Αραούχο άφησε τη φανέλα του στο μνημείο του Άλκη Καμπανού, στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου του Άρη. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ", έγραψε στην ανάρτησή της η ΑΕΚ.

Θυμίζουμε πως στο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας που διεξήχθη στην σκιά της δολοφονίας του 19χρονου ο Αραούχο θέλησε να του αφιερώσει το τρομερό γκολ που σημείωσε, σχηματίζοντας το γράμμα "Α" με τα δάκτυλά του, ενώ στην αποψινή αναμέτρηση θα τιμηθεί από την "κίτρινη" ΠΑΕ.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ