ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Αποθέωσε τον Ρονάλντο ο Χαμπίμπ: "Συνέχισε να εμπνέεις εκατομμύρια ανθρώπους σ' όλον τον κόσμο"

Ο Khabib συνάντησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο Ολντ Τράφορντ μετά το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Έβερτον
Ο Khabib συνάντησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο Ολντ Τράφορντ μετά το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Έβερτον PRINT SCREEN INSTAGRAM

Ο Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (2/10) στο Ολντ Τράφορντ, παρακολούθησε το Γιουνάιτεντ - Έβερτον και μετά το φινάλε της αναμέτρησης συνάντησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον οποίο και αποθέωσε τόσο από κοντά, όσο και μέσα από ανάρτηση στα social media.

Ο Νταγκεστανός θρύλος του UFC και καλός φίλος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ, εκμεταλλεύτηκε το τουρ του στην Αγγλία και το απόγευμα του Σαββάτου (2/10) βρέθηκε στα επίσημα του Ολντ Τράφορντ για να παρακολουθήσει από κοντά τον Πορτογάλο σούπερ σταρ στη δεύτερη θητεία του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 33χρονος Ρώσος μετά το φινάλε του Γιουνάιτεντ - Έβερτον (1-1), πήρε τη φανέλα με το Νο7 της Γιουνάιτεντ, ενώ είχε και ένα ιδιαίτερο τετ α τετ με τον Ρονάλντο. Ο Χαμπίμπ με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εκθείασε τον Πορτογάλο.

"Είναι ο καλύτερος πάντα, συνέχισε να κάνεις πράγματα πρωταθλητή, εμπνέεις εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο", ανέφερε χαρακτηριστικά στη δημοσίευσή του ο θρύλος των MMA. Μάλιστα, ο Χαμπίμπ παρακολούθησε και την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι (2-2) στο Άνφιλντ.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ FIGHTSPORTS ΕΒΕΡΤΟΝ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ