ΑΕΚ

Αποφασίζει ο Σάνι

Αποφασίζει ο Σάνι
Σάνι

Την απόφαση του Στίβεν Σαντεϊ περιμένουν στην ΑΕΚ. Ο 19χρονος αμυντικός πιθανότατα θα γνωστοποιήσει αύριο την απόφαση του για την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του

Ο Φερέρ είχε σήμερα επαφή με τον μάνατζερ του Σάνι, με σκοπό να πείσει τον παίκτη να υπογράψει στην "Ενωση", αλλά πλέον οι πιθανότητες απόκτησης του δεν είναι με το μέρος της ΑΕΚ. Ο Σάνι προτιμάει να αγωνιστεί, έστω και στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας φορώντας την φανέλα της Μάλαγα και αυτό γιατί με τον Ισπανικό σύλλογο θα έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί σε περισσότερους αγώνες απ' ότι στην ΑΕΚ.
Βρισκόμαστε ήδη στην 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος και σε περίπτωση που ο Σάνι συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα θα αγωνιστεί το πολύ σε δέκα με έντεκα ματς, αριθμός που φαίνεται μικρός για τον παίκτη που επιθυμεί περισσότερες συμμετοχές και τη δυνατότητα αυτή θα την έχει αν παραμείνει στην χώρα του.

Παρόλ' αυτά ο Σάνι δεν κλείνει την πόρτα στην ΑΕΚ σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις του μάνατζερ του, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιλέξει τελικά την Αθήνα για προορισμό του και όχι την Ισπανική πόλη.

Όσον αφορά τη μη κλήση του Γιούργκεν Μάχο στην εθνική Αυστρίας για τον φιλικό αγώνα με την Γερμανία στις 6 Φεβρουαρίου, προκλήθηκε από δική του επιθυμία.

O τερματοφύλακας της "Ένωσης" προτίμησε να μην λάβει μέρος στο φιλικό με τα "πάντσερ" στις 6 Φεβρουαρίου και ο λόγος είναι ότι θέλει να δουλέψει, ώστε να κερδίσει ξανα την εμπιστοσύνη του Φερέρ και την θέση βασικού κάτω από την εστία της πρωτοπόρου του πρωταθλήματος.

Ο 30χρονος γκολκίπερ διεκδικεί τη θέση του βασικού στην Αυστρία, ο τραυματισμός του όμως τον άφησε πίσω με συνέπεια να παίζεται η θέση του στην αρχική ενδεκάδα της Εθνικής ομάδας της χώρας του.











TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ