PREMIER LEAGUE

Απίστευτοι διάλογοι μεταξύ Κλοπ και Γκουαρδιόλα

Απίστευτοι διάλογοι μεταξύ Κλοπ και Γκουαρδιόλα

Ο Γιούργκεν Κλοπ και ο Πεπ Γκουαρδιόλα παρευρέθησαν σε εκδήλωση της Ένωσης Συντακτών Ποδοσφαίρου ανταλλάσσοντας τρομερές ατάκες και προσφέροντας γέλιο στο κοινό.

Τρομερές ατάκες από τον Γιούργκεν Κλοπ και τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Οι δύο προπονητές βρέθηκαν σε σε εκδήλωση της Ένωσης Συντακτών Ποδοσφαίρου στην Αγγλία και έπιασαν κουβέντα ανταλλάσσοντας φιλοφρονήσεις αλλά και σπόντες, ανέλυσαν όλα όσα συνέβησαν την περασμένη σεζόν, με τον Γκουαρδιόλα να προτείνει στον Γερμανό προπονητή της Λίβερπουλ να κάνουν ανταλλαγή τροπαίων.

Την αρχή έκανε ο Κλοπ, που διηγήθηκε την ιστορία με το γκολ που πέτυχε ο Κομπανί απέναντι στη Λέστερ και ουσιαστικά έχρισε πρωταθλήτρια την Μάντσεστερ Σίτι. "Την επόμενη μέρα παίζαμε με τη Μπαρτσελόνα στο Άνφιλντ και προετοιμαζόμασταν για τον αγώνα. Η γυναίκα μου είχε την ιδέα να καθίσουμε δούμε το ματς της Σίτι μαζί. Ήμουν λίγο περίεργα. Εάν μετρούσε κάποιος τους χτύπους της καρδιάς μου την ώρα που έβλεπα το ματς θα καταλάβαινε πως αισθανόμουν. Έβλεπα τη Λέστερ να κουράζεται και εκνευριζόμουν. Είδα τον Κομπανί να πετυχαίνει αυτό το γκολ λίγα λεπτά μετά".

Ο Πεπ, έδωσε τη δική του διάσταση για την κόντρα μεταξύ των δύο ομάδων. "Αυτό που αισθάνθηκε ο Κλοπ σε εκείνο το ματς εγώ το βίωνα σε κάθε παιχνίδι. Σε κάθε ματς η Λίβερπουλ έφτανε να σκοράρει στο τέλος και να παίρνει τα αποτελέσματα. Κάθε φορά πίστευα πως δεν θα τα κατάφερναν και όμως το έκαναν ξανά".

Η πιο ωραία στιγμή όμως που χάρισε άφθονο γέλιο ήταν όταν ο Γκουαρδιόλα πρότεινε στον Κλοπ να ανταλλάξουν τρόπαια, αφού δεν έκρυψε πως θέλει πολύ το Champions League και προσέφερε στον Γερμανό το πρωτάθλημα.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ