CHAMPIONS LEAGUE

Αντσελότι: "Άξια τη νίκη..."

Αντσελότι: "Άξια τη νίκη..."
Ιντζάγκι - Αντσελότι

Στην εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου στάθηκε ο Κάρλος Αντσελότι για τη νίκη επί της Σέλτικ και την πρόκριση στους "16"

"Ήταν δύσκολο να παίξουμε διαφορετικά στην αρχή του παιχνιδιού, επειδή η ισοπαλία ήταν καλό αποτέλεσμα και για τις δύο ομάδες. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα και με περισσότερο πάθος. Έτσι πήραμε άξια τη νίκη. Σε σχέση με τη Γιουβέντους, παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και δείξαμε ότι ήμαστε σε καλή κατάσταση.

Στο ποδόσφαιρο δεν μπορούν να εξηγηθούν τα πάντα. Επίσης, δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί δεν μπορούμε να κερδίσουμε στο ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ έχουμε τρεις σερί νίκες στην Ευρώπη",

δήλωσε ο τεχνικός της Μίλαν και πρόσθεσε για τον αγαπημένο Πίπο της εξέδρας:

"Ο Ιντζάγκι φρόντισε να σκοράρει. Προετοιμάστηκε πολύ καλά για αυτό τον αγώνα, όπως πρέπει, και πέτυχε αυτό το γκολ. Κάνει τη διαφορά με τον τρόπο που κινείται στο σημείο του πέναλτι, με ή χωρίς την μπάλα. Με αυτόν στον αγωνιστικό χώρο κάθε μπαλιά είναι επικίνδυνη".


Ο Κάρλος Αντσελότι δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ομάδα που θα ακολουθήσει την Μίλαν στους "16", την Σέλτικ. "Είναι πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, έχει αντοχές και διαθέτει ψηλά παιδιά. Επίσης, έχει εξαιρετικούς οπαδούς, που βοηθούν την ομάδα τους".


TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ