ΙΝΤΕΡ

Αντριάνο: "Ο Μουρίνιο θυμίζει Πραντέλι"

Αντριάνο: "Ο Μουρίνιο θυμίζει Πραντέλι"
Αντριάνο-Ίντερ

Στο πλευρό του του Τσέζαρε Πραντέλι τάχθηκε ο Αντριάνο, μετά τις πρόσφατες κατηγορίες του Τζαμπάολο Πατσίνι προς τον τεχνικό της Φιορεντίνα

Ο νυν επιθετικός της Σαμπντόρια (αποκτήθηκε το Γενάρη) υποστήριξε σε συνέντευξή του στο περιοδικό "Guerin Sportivo" πως ο Πραντέλι δεν συζητούσε με τους παίκτες του και δεν τους έδινε συμβουλές, όμως ο Αντριάνο -ο οποίος έχει συνεργαστεί μαζί του στην Πάρμα- μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προπονητική του αξία.
"Ο τεχνικός της Ίντερ Ζοσέ Μουρίνιο μου θυμίζει τον Πραντέλι και είναι δύο άνθρωποι που με έχουν συμβουλέψει πολλές φορές, ήξεραν πως να με κουμαντάρουν", τόνισε ο 26χρονος Βραζιλιάνος φορ των "νερατζούρι" και πρόσθεσε:

"Για μένα είναι ιδανικοί ως προπονητές επειδή κάνουν διάλογο με τους παίκτες, εξηγούν πράγματα και μιλούν πολύ. Όταν ήταν να φύγω από την Ίντερ ο Μουρίνιο μου μίλησε και μου έδειξε τον δρόμο που έπρεπε να ακολουθήσω.

Μου συμπεριφέρθηκε σα να ήμουν γιος του και έκανε τα πάντα για να με κρατήσει στο ρόστερ. Του είμαι πραγματικά ευγνώμων για αυτό".






TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ