ΙΝΤΕΡ

Μουρίνιο: "Βελτιώνεται ο Βιεϊρά"

Μουρίνιο: "Βελτιώνεται ο Βιεϊρά"
Βιεϊρά

Σύμφωνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο ο Πατρίκ Βιεϊρά επανέρχεται σε φόρμα ύστερα από τον τραυμαστισμό του

Ύστερα από περισσότερους από δύο μήνες απουσίας, ο Πατρίκ Βιεϊρά συμμετείχε στο παιχνίδι της Ίντερ με την Μίλαν, όταν και πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο, στο 80ό λεπτό της αναμέτρησης. Ο Ζοσέ Μουρίνιο παρά την κρισιμότητα του αγώνα, χρησιμοποίησε τον Γάλλο, γεγονός που δείχνει ότι ο Πορτογάλος εμπιστεύεται πλέον τον ποδοσφαιριστή του.
" Η κατάστασή του βελτιώνεται. Ήδη, εδώ και τρεις εβδομάδες δουλεύει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Είναι μαζί μας, αλλά την ίδια στιγμή δουλεύει και με την ιατρική ομάδα", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της Ίντερ.

" Είναι εντελώς αφιερωμένος στη δουλειά του. Προπονείται με την ομάδα, μετά παραμένει στο αθλητικό κέντρο για επιπρόσθετες ασκήσεις. Εναντίον της Μπολόνια την Κυριακή, θα παίξει ξανά και πιθανώς περρισότερο από ένα τέταρτο της ώρας", αποκάλυψε ο Μουρίνιο.

Ο Βιεϊρά είχε σοβαρό πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού του ποδιού από τις 24 Νοεμβρίου και παράλληλα με τον τραυματισμό του στην αρχή της σεζόν, έχει καταφέρει να αγωνιστεί μόνο σε 11 παιχνίδια πρωταθλήματος και 2 για το Τσάμπιονς Λιγκ.




TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ