ΙΝΤΕΡ

Σφοδρή επίθεση Μουρίνιο σε Αντσελότι!

Σφοδρή επίθεση Μουρίνιο σε Αντσελότι!
Μουρίνιο-Ίντερ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε επίθεση στον... Κάρλο Αντσελότι παραμονή του ματς με τη Μ.Γιουνάιτεντ, ενώ απαίτησε την τιμωρία του Φίλιπο Ιντζάγκι

Στο περιθώριο της σημερινής (23/2) συνέντευξης Τύπου, ο "special one" εξαπέλυσε προσωπική επίθεση κατά του Κάρλο Αντσελότι με αφορμή τις αιχμές του δεύτερου για το γκολ του Αντριάνο με το χέρι στο "ντέρμπι της Μαντονίνα", ενώ απαίτησε την τιμωρία του Φίλιπο Ιντζάγκι από τον αθλητικό δικαστή!
"Ο Αντσελότι παραπονιέται ακόμα για το για το χέρι του Αντριάνο στο ντέρμπι; Μας περνάει ακόμα για ηλίθιους... Έχει ξεχάσει το οφσάιντ γκολ (σ.σ του Ροναλντίνιο) στο ντέρμπι του πρώτου γύρου.

Το γκολ του Ζέεντορφ με την Κάλιαρι έπρεπε να ακυρωθεί, και είναι τυχερός ο Αντσελότι που ο Αλέγκρι είναι ένας ήρεμος άνθρωπος, ο οποίος δεν διαμαρτυρήθηκε την Κυριακή.

Ο Ιντζάγκι πρέπει να τιμωρηθεί τρεις αγωνιστικές. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για πάρα πολλά πράγματα, όπως για παράδειγμα την κόκκινη κάρτα που δεν δόθηκε στον Αμπροζίνι.



Ο Κάρλο είναι τυχερός προπονητής, και εγώ έχω κερδίσει πολλά πράγματα γιατί είμαι τυχερός. Αυτό είναι ικανότητα των μεγάλων προπονητών", τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος έκανε επίσης σύγκριση μεταξύ Ιμπραΐμοβιτς-Κριστιάνο Ρονάλντο.

"Ο Ιμπραΐμοβιτς και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι δύο γεννημένοι πρωταθλητές. Ο Ίμπρα είναι ένας παίκτης που παίζει για την ομάδα, δουλεύει για εμάς. Θέλει να προσφέρει για να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Αυτός είναι ο Ίμπρα του σήμερα.

Αργά η γρήγορα θα κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα. Το σημαντικό τώρα είναι να πάρουμε τη νίκη την Τρίτη και αυτή τη στιγμή είναι ένας σημαντικός παίκτης".

Αναφερόμενος στη μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ζοσέ Μουρίνιο επιχείρησε να κάνει μία σύγκριση αναφορικά με τους "κανόνες" που ισχύουν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και το Καμπιονάτο.

"Σε αυτή τη διοργάνωση όλοι μπορούν να κερδίσουν, στα εθνικά πρωταθλήματα υπάρχουν μόνο 3 η 4 ομάδες που είναι σε θέση να γίνουν πρωταθλήτριες. Στο Τσάμπιονς Λιγκ υπάρχουν μέχρι και 10 ομάδες που μπορούν να το καταφέρουν.

Το 2004 η Μάντσεστερ αποκλείστηκε από την Πόρτο, η οποία στη συνέχεια κατέκτησε το τρόπαιο. Η Μίλαν; Ήταν μεγάλη στο παρελθόν , όμως το παρελθόν λέει ότι είμαστε μπροστά 11 πόντους και είμαστε εδώ. Δεν φοβόμαστε, μέσα σε δύο μήνες μπορούμε να είμαστε στον τελικό.

Η Serie A είναι διαφορετική από το Τσάμπιονς Λιγκ, είναι δύο διαφορετικές διοργανώσεις. Το πρωτάθλημα Ευρώπης προσφέρει μεγαλύτερες συγκινήσεις, όμως από πλευράς τακτικής το ιταλικό πρωτάθλημα είναι καλύτερο, μερικές φορές είναι δύσκολο να κερδίσεις, αφού όλες οι ομάδες έχουν μία άριστη οργάνωση.

Η Serie A βελτιώνεται. Οι ομάδες της δεύτερης ταχύτητας όπως η Ουντινέζε, η Φιορεντίνα, η Τζένοα, παίζουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Έχουμε αβαντάζ 9 πόντων, όμως θέλουμε άλλους 30 για να πάρουμε τον τίτλο".


















TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ