ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αντίο με ευχαριστώ και συμβουλές από Βονόρτα

Αντίο με ευχαριστώ και συμβουλές από Βονόρτα
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Βονόρτας πραγματοποίησε την τελευταία προπόνηση της σεζόν και αποχαιρέτησε τους παίκτες του λέγοντας τους ευχαριστώ για την συνεργασία που είχαν.

Τελευταία προπόνηση για τους παίκτες του Παναθηναϊκού το απόγευμα της Τρίτης στις εγκαταστάσεις της Παιανίας με τον Γιάννη Βονόρτα να ευχαριστεί τους πράσινους για τη συνεργασία που είχαν αυτό το διάστημα, να τους δίνει συμβουλές για την ζωή τους και να τους μιλάει μετά από σχετική ερώτηση και για το τεχνικό τιμ της νέας σεζόν.

Αρχικά ο Γιάννης Βονόρτας είπε στους πράσινους:

"Σας ευχαριστώ για την συνεργασία που είχαμε αυτό το διάστημα. Θεωρώ ότι βελτιωθήκαμε σαν ομάδα το διάστημα που δουλέψαμε μαζί. Τα πήγατε αρκετά καλά.

Θέλω να προσέξετε την ζωή σας το καλοκαίρι. Και η επόμενη σεζόν για όλους σας να είναι πολύ καλύτερη από τη φετινή. Τόσο για όσους θα είστε και του χρόνου εδώ όσο και για όσους θα συνεχίσετε σε άλλες ομάδες".

Εν συνεχεία και μετά από ερώτηση του Μπουμσόνγκ για το νέο τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Βονόρτας μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού για τα όσα διαδραματίστηκαν το μεσημέρι στην Παιανία και το ποιος θα είναι του χρόνου προπονητής του συλλόγου αλλά και οι βοηθοί του.

Από εκεί και πέρα σε ότι είχε να κάνει με την τελευταία προπόνηση της σεζόν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ζέσταμα και συνέχισαν με δίτερμα.

Το παρών στο πρόγραμμα έδωσαν 12 ποδοσφαιριστές ενώ όλοι οι υπόλοιποι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και θεραπεία για να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών τους.

Εν τω μεταξύ Ο Γιάννης Βονόρτας δεν έδωσε πρόγραμμα εκγύμνασης στους παίκτες του Τριφυλλιού καθώς ο Γιάννης Αναστασίου με τον Γιουσέφ Φος θα αξιολογήσουν τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων και θα αποφασίσουν αυτοί για το πρόγραμμα που θα στείλουν στους παίκτες του Τριφυλλιού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ