ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εντυπωσιασμένοι από όσα συνάντησαν Ρούτερ και Φος

Εντυπωσιασμένοι από όσα συνάντησαν Ρούτερ και Φος
INTIME SPORTS

Ο βοηθός του Γιάννη Αναστασίου ο Άγγλος Στιβ Ρούτερ και ο Ολλανδός γυμναστής Γιουσέφ Φος δήλωσαν ικανοποιημένοι από όσα συνάντησαν στην Παιανία και εντυπωσιασμένοι που θα δουλέψουν στο Τριφύλλι.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν θα είναι μόνος του στον Παναθηναϊκό καθώς μαζί του θα δουλεύουν καθημερινά στην Παιανία οι Στιβ Ρούτερ και Γιουσέφ Φος.

Ο Άγγλος προπονητής και ο Ολλανδός γυμναστής παρουσιάστηκαν λιγομίλητοι κατά την επίσημη παρουσίαση τους αλλά εν συνεχεία σε πηγαδάκια που είχαν μίλησαν και αυτοί για το πόσο εντυπωσιασμένοι είναι από την παρουσία τους στον Παναθηναϊκό και την Παιανία. α

Ο Ρούτερ του οποίου το συμβόλαιο με την Αγγλική Ομοσπονδία ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου και από την 1 Ιουλίου αναμένεται να βρίσκεται στην Ελλάδα και δεν αποκλείεται τις πρώτες μέρες μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία να κάνει κάποια σεμινάρια στους προπονητές της ακαδημίας.

"Είμαι εντυπωσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός έχει όλα τα εφόδια για να είναι ξανά στην κορυφή. Γνωρίζω από τις προηγούμενες φορές που έχω βρεθεί ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στην ακαδημία και υπάρχουν παίκτες στους οποίους μπορούμε να στηριχθούμε στο μέλλον και να τους κάνουμε ακόμα καλύτερους μέσα από σκληρή και σωστή δουλειά.

Είναι μεγάλη τιμή για μένα που θα δουλέψω στον Παναθηναϊκό. Οι εγκαταστάσεις είναι εξαιρετικές και από τη στιγμή που τα γήπεδα, το εστιατόριο και το ξενοδοχείο είναι σε καλή κατάσταση από εκεί και πέρα παίζουν ρόλο τα άτομα που εργάζονται σε αυτές. Εγώ γνωρίζω από την προηγούμενη φορά που είχα βρεθεί στην Παιανία ότι εδώ εργάζονται αξιόλογα άτομα σε όλα τα πόστα και εκτός από καλούς ποδοσφαιριστές διαθέτετε και καλούς προπονητές με όρεξη για δουλειά. Οπότε όλοι μαζί θα πετύχουμε".

Εν συνεχεία αναφέρθηκε και στην δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες λέγοντας:

"Την πρώτη χρονιά που είχα έρθει ήταν μόνο ο Γιάννης (Αναστασίου) εδώ και όχι ο Σαμαράς. Την επόμενη χρονιά που ήρθα είχε έρθει ο Σαμαράς και είχε φύγει ο Αναστασίου, είδα όμως διαφορετική δουλειά και ακόμα καλύτερη εκπαίδευση των νεαρών ποδοσφαιριστών και αυτό είναι καλό για τον σύλλογο".

Φος: "Μπορούμε να περιμένουμε πολλά"

Από την πλευρά του ο νέος γυμναστής του Παναθηναϊκού Γιουσέφ Φος ο οποίος δεν είναι άγνωστος με τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ καθώς γνωρίζει πολύ καλά τον προπονητή του Τριφυλλιού Γιάννη Αναστασίου αλλά και τον Στιβ Ρούτερ.

Ο Ολλανδός ήταν γυμναστής του νέου προπονητή του Τριφυλλιού στην τελευταία ομάδα του Αναστασίου στην Ολλανδία την Αλμέρ Σίτι και γνωρίζονται από εκεί όπου είχαν συνεργαστεί.

Επίσης είχε γνωριστεί με τον Σαμαρά στο Χέρενφειν πριν από περίπου τρία χρόνια και κράτησαν επαφή με αποτέλεσμα να έχει έρθει και αυτός μια φορά στην Αθήνα και την ακαδημία του Τριφυλλιού.

Σε όσα υποστήριξε μιλώντας σε πηγαδάκι τόνισε πως η Παιανία παρέχει αρκετές δυνατότητες σε έναν γυμναστή για να δουλέψει σε φουλ ρυθμούς με τους παίκτες του:

"Γνωρίζω εδώ και αρκετά χρόνια τον Γιάννη Αναστασίου, τότε δούλευε υπό τις οδηγίες μου τώρα θα είναι αυτός το αφεντικό. Χαίρομαι που θα συνεργαστώ μαζί του όπως και με τον Στιβ του οποίου η δουλειά είναι γνωστή σε όλους όσους ασχολούνται επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο".

Είπε αρχικά και συνέχισε:

"Είναι πολύ ωραίο για μένα να βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό και χαίρομαι που θα δουλέψω εδώ. Οι εγκαταστάσεις είναι πραγματικά εξαιρετικές και βοηθάνε να δώσεις το καλύτερο. Τόσο από πλευράς προπονητών όσο και από πλευράς των ποδοσφαιριστών".

Ο Φος είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει στο παρελθόν την ομάδα Νέων του Τριφυλλιού αγωνιζόμενη στο τουρνουά του Άγιαξ ενώ έχει βρεθεί και στις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Οπότε γνωρίζει και το ταλέντο που υπάρχει στα τμήματα υποδομής:

"Έχω παρακολουθήσει την ακαδημία της ομάδας και έχω δει ότι έχει αρκετούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Αν δουλέψουμε με αυτούς μπορούμε να περιμένουμε πολλά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ