ΡΟΔΟΣ

"Αντεπίθεση από την Μεγάλη Τετάρτη"

"Αντεπίθεση από την Μεγάλη Τετάρτη"
σημα

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ρόδος με την οποία καλεί τους φιλάθλους σε γενική συστράτευση, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής

Η διοίκηση των "ελαφιών" επίσης τονίζει μεταξύ άλλων πως ο αγώνας με τον Εθνικό είναι ένας από τους τελικούς που απομένουν και πως η αντεπίθεση του συλλόγου σε όλους τους τομείς αρχίζει από την Μεγάλη Τετάρτη.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ρόδος:

" Δεν μας πτοούν και δεν μας λυγίζουν τα πρόσκαιρα φαινόμενα και η βαθμολογική θέση. Την Μεγάλη Τετάρτη αρχίζει η αντεπίθεση σε όλους τους τομείς και ο αγώνας με τον Εθνικό, είναι ένας από τους τελικούς που απομένουν.

Καλούμε για πολλοστή φορά τους φίλους της Ρόδου σε γενική συστράτευση σωτηρίας. Καλούμε και τους φιλάθλους να παραβρεθούν στον αγώνα της Τετάρτης για να δώσουμε όλοι μαζί το μήνυμα πως η Ρόδος μένει και παλεύει...

Με την ευκαιρία εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στην ομάδα της Ηλιούπολης που με ανακοίνωση της παρουσίασε τα τελευταία γεγονότα με τον καλύτερο τρόπο, τόσο για τον ρόλο συγκεκριμένων προσώπων όσο και των μεθόδων που ακολουθούν ορισμένοι και εις βάρος της Ρόδου.

Το ραντεβού μας είναι την Μεγάλη Τετάρτη στις 4 το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο της Ρόδου".

Από εκεί και πέρα, στα αγωνιστικά, η προετοιμασία των "πρασίνων" για τον αγώνα με τον Εθνικό, συνεχίστηκε την Μεγάλη Δευτέρα με προπόνηση στις Καλυθιές. Ο τεχνικός της ομάδας, Ράινερ Μάουρερ, δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Γιώργο Καντιμοίρη, ενώ θα έχει στην διάθεσή του τον Αλέξανδρο Βεργώνη που εξέτισε την τιμωρία του.

Αμφίβολος για την αναμέτρηση είναι ο Κώστας Πελέκης, οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με την Δόξα Δράμας. Η προπόνηση της Μεγάλης Τρίτης θα γίνει στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου.












TAGS ΡΟΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ