ΡΟΔΟΣ

Όλα για όλα στη Δράμα

Όλα για όλα στη Δράμα
Ρόδος, όρκος

Οι παίκτες της Ρόδου είναι αποφασισμένοι να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Δόξα Δράμας

Οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα, ούτως ώστε να δουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος και να καταφέρουν να βγουν από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι άουτ
Τα προβλήματα πάντως για τον Ράινερ Μάουρερ είναι και πάλι αρκετά. Ο Γερμανός τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Αλέξανδρο Βεργώνη, ο οποίος είναι τιμωρημένος, τον Ζάρκο Λάζετιτς, ο οποίος την Παρασκευή υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση και θα απουσιάσει για ένα μήνα, αλλά και τον Χρήστο Οξύζογλου, ο οποίος είναι τραυματίας.

Αντίθετα, στην διάθεση του Μάουρερ θα είναι οι Φλορίν Πρίπου και Πέδρο Ιράλα, που εξέτισαν τις ποινές τους, ο Κάρλος Ζιλβάν ο οποίος προπονείται κανονικά, αλλά και ο Ρικάρντο Βιλάρ ο οποίος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι, οι οποίες δεν εμπνέουν ανησυχία.

Η προετοιμασία των «ελαφιών» θα ολοκληρωθεί με μια προπόνηση το Σάββατο και αμέσως μετά ο Ράινερ Μάουρερ θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει για την Δράμα.

Απολαύστε ζωντανά την Β' Εθνική από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε το Σάββατο 27/03 στις 15.00 την αναμέτρηση Εθνικός Αστέρας-Ολυμπιακός Βόλου.










TAGS ΡΟΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ