ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Ο Αστέρας κέρδισε χωρίς φάση"

Αναστασίου: "Ο Αστέρας κέρδισε χωρίς φάση"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση των πράσινων και συμπλήρωσε ότι αδίκησαν τους εαυτούς τους.

Στεναχωρημένος από την ήττα και τον τρόπο που ήρθε κυρίως και λόγο της καλής απόδοσης των ποδοσφαιριστών του ήταν ο Γιάννης Αναστασίου στην συνέντευξη του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο 40χρονος τεχνικός στάθηκε και στο γεγονός ότι λείπει από τους πράσινους ο Φιγκερόα το κενό του οποίου αναμένεται να καλύψει ο Πέτριτς όταν αρχίσει να παίρνει παιχνίδια.

Χαρακτηριστικά ο Αναστασίου είπε:

"Ήρθαμε στην Τρίπολη για να κερδίσουμε. Ο Αστέρας παίζει το ίδιο καλά και εντός και εκτός. Ο αγωνιστικός χώρος μπορεί να ήταν βαρύς, όμως με λάθος μας κέρδισε ο Αστέρας. Χωρίς φάση κέρδισε ο Αστέρας. Ενενήντα λεπτά παίξαμε καλύτερα, πληρώσαμε τις συνέπειες του ρίσκο. Κρίμα για τα παιδιά, ήμασταν οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο".

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο είπε:
"Δεχτήκαμε το γκολ από δικό μας λάθος. Τρέξαμε να το γυρίσουμε, ίσως και πιο βιαστικά από ότι έπρεπε. Σύμφωνα με τις φάσεις του αγώνα έπρεπε να το καθαρίσουμε και να πάρουμε τη νίκη".

Κι όσο για το τι θα αλλάξει στη συνέχεια τόνισε:
"Παίζουμε με έναν επιθετικό τον Μπεργκ. Λείπει ο Φιγκερόα, παλεύουν οι Καρέλης και Κλωναρίδης. Στις λεπτομέρειες χάνουμε βαθμούς, Θα βελτιωθούμε και θα ανέβουμε επίπεδο. Προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ