CONFERENCE LEAGUE

Ιταλιάνο: "Ο Ολυμπιακός είναι μια δυνατή, επιθετική ομάδα, έκατσα μπροστά στην τηλεόραση για να μελετήσω τη ρεβάνς με Άστον Βίλα"

Ο Βιντσέντσο Ιταλιάνο στον αγώνα της Φιορεντίνα με την Μπριζ
Ο Βιντσέντσο Ιταλιάνο στον αγώνα της Φιορεντίνα με την Μπριζ © 2024 OMAR HAVANA / AP IMAGES

Ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιντσέντσο Ιταλιάνο, έχει ξεκινήσει να μελετά ήδη τον Ολυμπιακό, αντίπαλο της ομάδας του στον τελικό του Conference League, δηλώνοντας ότι παρακολούθησε τη ρεβάνς των ερυθρολεύκων με την Άστον Βίλα.

Η Φιορεντίνα κι ο Ολυμπιακός κινούνται πλέον σε ρυθμούς τελικού Conference League, με τις δύο ομάδες να ετοιμάζονται να μονομαχήσουν στις 29 Μαΐου στην OPAP Arena για το μεγάλο τρόπαιο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μετά τη νίκη των "βιόλα" επί της Μόντσα, ο Βιντσέντσο Ιταλιάνο μίλησε στο Sky Sport Italia για τον σπουδαίο τελικό, δηλώνοντας ότι έχει ξεκινήσει να μελετά τους ερυθρολεύκους.

Μάλιστα, ανέφερε ότι παρακολούθησε και τη ρεβάνς με την Άστον Βίλα, τονίζοντας ότι οι δύο νίκες του Ολυμπιακού εντός κι εκτός έδρας δηλώνουν ότι έχει ποιότητα.

"Ήμουν εκεί μπροστά στην τηλεόραση με πίτσα και Coca-Cola για να μελετήσω τον δεύτερο αγώνα του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα.

Είναι μια δυνατή, επιθετική ομάδα και το γεγονός ότι νίκησε την Άστον Βίλα εντός κι εκτός έδρας σημαίνει ότι έχει πραγματική ποιότητα.

Ο σέντερ φορ τους σκοράρει σταθερά, αλλά η ομάδα μπορεί να κλείσει και να κοντράρει πολύ αποτελεσματικά. Δεν θα είναι το γήπεδό τους, αλλά είμαστε στην πόλη τους, οπότε μπορείτε να φανταστείτε την ατμόσφαιρα στην οποία θα μπούμε.

Αυτός είναι ο δεύτερος συνεχόμενος τελικός του Conference League, θέλουμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τα μαθήματα που πήραμε από την εμπειρία της περασμένης σεζόν, καθώς αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να φέρουμε ένα τρόπαιο στη Φλωρεντία", είπε ο Ιταλός τεχνικός.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ