ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Δεν αξίζει να μιλήσω για ποδόσφαιρο"

Αναστασίου: "Δεν αξίζει να μιλήσω για ποδόσφαιρο"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου ήταν σαφώς πιο ήρεμος στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το παιχνίδι με την Ξάνθη και πρόσεξε τα λόγια του για να μην κληθεί από την δικαιοσύνη.

Πολύ πιο ήρεμος απ' ότι ήταν με την λήξη του αγώνα εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Ξάνθη ο Γιάννης Αναστασίου ο οποίος απέφυγε να πει πολλά και να απαντήσει σε ερωτήσεις γιατί φοβήθηκε ότι με αυτά που έλεγε θα μπορούσε να τον καλέσει ο εισαγγελέας.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Αναστασίου στο ματς με την Ξάνθη δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο και για αυτό και δεν άξιζε να πει απολύτως τίποτα για το ματς λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Να μιλήσω για ποδόσφαιρο; Νομίζω πως δεν αξίζει. Είμαι πολύ προβληματισμένος για πάρα πολλά πράγματα. Εγώ αυτό που λέω είναι πως υπάρχει το δίκαιο στο ποδόσφαιρο και αν δεν είμαστε καλοί, πρέπει να χάνουμε. Πρέπει όμως να προσέξω τι θα πω, πως θα μιλήσω για να μην με καλέσει η αθλητική δικαιοσύνη που είναι πολύ αυστηρή.

Αυτό που παίχτηκε σήμερα δεν ήταν ποδόσφαιρο για πολλούς λόγους. Θέλω να σεβαστείτε το γεγονός ότι δεν θα δεχτώ ερωτήσεις. Όσοι έρθετε στην Αθήνα την άλλη εβδομάδα, θα τα πούμε εκεί".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ